Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promyczkowa

Przyjme ciuchy.

Polecane posty

Gość Promyczkowa

Witam! Nasz chwilowa sytuacja jest przykra. Mieszkamy z Chlopakiem na 1 wynajetym pokoiku, chwilowo on nie ma pracy, ale idzie wiosna wiec napewno cos znajdzie. Utrzymujemy sie od jakiegos czasu z pomocy jego rodzicow, niewielka kwota ale zawsze cos, ja sie jeszcze ucze dodatkowo, ale tez szukam pracy. Czy jest osoba ktora ma na zbyciu jakies ladne ciuchy na nadchodzace letnie dni, bluzeczki rozmiar 36/38 rowniez bluzy i kurtka wiosenna. Za paczke moge zaplacic za pobraniem. Email promyk1225@wp.pl

Gość sdhiudhquidhiudh
Ja też potzrebuję ładnych rzeczy na wiosnę, płaszczyk beżowy rozmiar 38 i buty skórzane rozmiar 37. Aha, jeszcze bluzeczka biała ze stójką rozmiar 38:) :classic_cool: :O

Gość Miniaminia
Do sdhiudh.... cie to bawi pomylona dziewczyno czy jak? Chcesz takich konkretnych ciuchow to se kup albo znajdz se sponsora, a gdyby tobie sie taka sytuacja trafila?? Myslisz ze tej dziewczynie jest milo ktora zalozyla tego posta? Ona nie chce tego calkowicie zadarmo , za wysylke chce zaplacic i prosi o pare ciuchow a nie o worki.

Gość Giuiuhi
Do sdhiudh.... cie to bawi pomylona dziewczyno czy jak? Chcesz takich konkretnych ciuchow to se kup albo znajdz se sponsora, a gdyby tobie sie taka sytuacja trafila?? Myslisz ze tej dziewczynie jest milo ktora zalozyla tego posta? Ona nie chce tego calkowicie zadarmo , za wysylke chce zaplacic i prosi o pare ciuchow a nie o worki.

Ciekawe ze akurat teraz jej sa ciuchy potrzebne jak chlopak nie ma pracy. To wczesniej w czym niby chodzila? Ja mam wiekszosc ciuchow w ktorych chodze juz kilka lat i lubie je. Autorko nie masz wogole zadnych ubran? Czy przywyklas do luksusow ze co miesiac musisz miec nowe ciuszki? A moze potrzebujesz naiwnej zeby sobie posprzedawac na allegro? :D

Gość fkjjf
a ja cale zycie chodze w najgorszych szmatach jakie mozna miec,nawet polaczyc sie tego nie da i co? nigdy nie zebralam a ta lalka chce miec ladne ciuchy, chyba jednak nie jest tak zle skoro calkiem niedawno chcialas odkupic ciuchy od kogos? zaplac i za ciuchy a nie przesylke tylko

Gość Promyczkowa
Skoro takie macie zdanie o potrzebujacych ludziach to przykro mi. Temat zamkniety!!.

Gość moniqqqqqqaaaa
a w czym chodziłaś wcześniej zanim chłopak stracił pracę ? nie masz żadnych ubrań ? są jeszcze lumpki, tam za małe pieniądze możesz dostać fajne ciuszki. mnie też nie stać na ubrania, ale nie żebram. studiuje dziennie, pracuje i jakoś sobie radzę. nie mam markowych ciuchów ale z lumpeksów.

Gość its hewi
autorka to utrzymanka bez godnosci i koniec tematu

słuchaj, ja bym moze coś miała... ale teraz nie mam za co tego wysłać..po wypłacie. i jusze jeszcze w domu poszperać. napsiz na 25922105

Nie chce byc niemily, ale kolezanka potrafila uczeszczac na 2 kierunki studiow i do tego 2 prace miec (1,5 etatu). Od rodzicow nawet zlotowki nie wezmie i daje rade. Poszukaj chociaz roboty na weekend, to kasa bedzie ;) Nie ma pracy? Idz do kfc lub mc. Praca jest, ale trzeba schowac dume w kieszen i robic za grosze, ale lepsze to niz sie kogokolwiek prosic o cokolwiek

Gość moniqqqqqqaaaa
pepi widzisz ja też pracuje i się uczę i rodzice nic mi nie dają, i dużo osób tak robi. ale są też takie osoby jak autorka, która wcześniej była na utrzymaniu faceta teraz jest na jego rodziców wolą poniżyć się i żebrać na forum niż ruszyć dupsko do pracy. bo po co się męczyć jak można dostać ciuszki za darmo ?

Gość JujujujjjjjjddjJdjfdj
Temat zamknięty! Dziewczyna robi jaja, albo faktycznie jest taka głupia i szuka okazji na darmoche. Kto normalny pisałby o ciuchy tymbardziej mloda osoba. Zrozumialabym samotna matke bo takim osobom trzeba pomuc. Zarób se!! W lumpach sa ugodowi ludzie i sprzedadza pare ciuchow za pol darmo, albo kolezanki popytaj. Ja np na allegro co pol roku kupuje Mega Pake za niska cene. Zamykamy temat. Pozdrawiam.