Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdrgr

jestem studentka doradzcie

Polecane posty

Gość rdrgr

przyjezdza do mnie chlopak na 3dni, kompletnie nie wiem co moge ugotowac na obiad, zeby bylo szybko, tanie a dobrze :)

Gość ziemniaki,
:)

Zrób jakąś zapiekankę z makaronu albo z ryżu, sałatkę, kurczaka, cokolwiek.

Pokrojone parówki z groszkiem w sosie pomidorowym lub jajka na twardo w sosie musztardowym. Każdą z tych potraw można śmiało z zimniakami podawać. Dobre i tanie ;)

Gość majkaja jamajka.....
spagetti, lasagne, leczo z ryżem, placek po węgiersku, zapiekanke ziemniaczana z miesem mielonym i serem... Mojego chlopaka ukochane danie obiadowe to zwykly schabowy ziemniaczki i mizeria wiec najbardziej to go zadowala Wiesz zalezy kto co lubi :))

hm.. ziemniaczki :) albo ryz do tego kotleciki albo schabowe albo aby bylo wykwitniej, kup karczek pociachaj w wieksza kostke obsmaz i poddus z cebulka przez jakas godzinke do tego mozesz kupic sos pieczeniowy i masz pyszne danie.

Gość rdrgr
a co fajnego mogę zrobić na śniadanie? co na obiady, proszę o więcej propozycji :)

Gość bl3b3lb3
A Twój chłopak nie ma rąk?

Gość rdrgr
ma, ale chce coś ja dla nas robić

Gość odezac sie boi
nie ma. szybkiego taniego i dobrego :d to nie mozliwe. albo dobre albo tanie. drogie dobre a tanie nie dobre. jak masz gotowac jakies byle jakie swinstwa to lepiej isc na pizze i bedzie tanie i dobre no i bardzo szybkie

Gość jendottt
polacy to tylko te kartofle jedza calyt czas. zrob malaron z jakims dobrym miesem. np jgniecina no ok zagalopowalem sie. wolowina albo cielcina :) makaron tani a mieso sredniej ceny :)

kup gotowe tortellini albo raviolini, ugotuj, do tego zrób jakiś fajny sos albo zupę. szybkie, tanie i smaczne :classic_cool:

Gość jendottt
gotowe daia sa beznadziejne.ja jako facet swietnie gotuje. nigdy nie jadam tego swinstwa gotowego bo pozygac sie mozna

Gość walczacy z wiatrem
pierogi

Gość jendottt
mowie tak. makaron np spagetti bo tego kawalek miesa wolowego :) a sos hmm jakis pomidorowy no i parmetan :) mowie ci ze chlopak oszleje :)