Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dobry wieczór!!!!!

Polecane posty

Gość jhgnbgt
co u ciebie ? gdzie pracujesz teraz ?

Gość jhgnbgt
a mieszkasz w Krakowie czy w Jaworniku ?

Gość millkusia
Czesc hiszpan moge wiedziec dlaczego taki nick ?

W Krakowie :) i w tym hotelu również mieszkam ;) mam wszystko za darmo. Nawet tam nie musze sprzątac ani płacic żadnych rachunków cieszę się tym wszystkim co mam amigo dzisiaj miałem dużo pyszności 07:00 - Kebab (z sosem wymieszanym) 08:00 - jajecznica na boczku 09:00 - kanapki ze snickersem 10:00 - 3 napoleonki 11:00 - 12 pączków 11:30 - 5 drożdżówek 12:00 - zupa pomidorowa 12:30 - filet z kurczaka, ziemniaki i kapusta zasmażana 13:00 - filety śledziowe w musztarcie popijane piwem reds 13:30 - filety w sosie śmietanowym 14:00 - chesburgery, hamburger, schabburger 14:30 - spaghetti(mięso mielone i sos unclubench słodko-kwaśny pikantny 15:00 - chickenburger 15:30 - pizza z serem,szynką i pieczarkami 16:00 - kopiec z kreta 17:00 - dwie czekolady milka 18:00 - 100 michałków białych z wawelu 19:00 - 5 bułek z szynką,serem,jajkiem, majonezem i musztardą 20:00 - cały chleb krojony (sam) 21:00 - lody z bitą śmietaną 22:00 - banany, winogrona, mandarynki , pomarańcze i gruszki 23:00 - zapiekanki(i dalej se robie) oto moje gg:40722880

Bo zawsze marzył mi się wyjazd do Hiszpanii lub jakiegoś hiszpańskiego kraju po tym jak obejrzałem te wszystkie latynoskie seriale :)

Gość millkusia
No to juz wiem i Ty to wszystko zjadles ?

No :) jak jest mi smutno to jem. Dzień bez jedzenia to dla mnie dzień stracony. Kocham jesc :)