Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich ktorzy teraz sa

Nie wiem co robic

Polecane posty

Zarabiam 1100 na reke, bo to najnizsza krajowa, komornik chce zebym dobrowolnie wplacala 300 zl miesiecznie bo mi zajmnie konto i pensje, wiem ze musi te najnizsza zostawic, a ja mu oddaje bo sie obawial , ale juz nie daje rady zyc za 800 zl co robic

Gość vbbvbnv,v,v,v,
nie plac i bedziesz miala 1100

Gość Yachu Chrystman
dorabiaj na czarno w weekendy

ale nie ma wogole takiej pracy zebym mogla dorabiac , w moim miescie to masakra jest totalna

Gość clown and balloons_
poszukaj dobrze... a może jakieś korepetycje z czegoś umiała byś dawać

naprawde szukam innej pracy, u mnie w pracy jest niby mozliwosc otrzymania premii ale ciezko to zrobic takie kolosalne plany, chcialam zmienic rpace bo gdybym zarabiala wiecej wiadomo by jakos sie dalo, ale jest totalna masakra, bezrobocie i taka beznadzieja ze jestem zalamana

to wpłacaj mniejszą kwote, np 50 zł. a jak znajdziesz jakąś prace to wtedy będziesz wpłacać więcej. jak będziesz płacić i to dobrowolnie to nic ci nie zrobi. zwłaszcza przy najniższej krajowej

no ale ja bylam u niego , mowilam ile mam zarobkow a on ze 300 i koniec to jak zaplace 50 to mi wejdzie chyba na pensje

Gość srgrgreg
a kto ci kazal brac pozyczki??

glupie pytanie wiesz? Nikt mi nie kazal, pozyczke bralam bo nie dalo sie zyc bez niej, nie na przyjemnosci,tylko zeby czynsz zaplacic albo naprawic pralke czy lodowke, czy mieszkanie pomalowac bo nie ma z czego odkladac, a jak stracialma prace to juz nie mialam z czego placic rat, takie zycie przejebane

Gość malakotka
Zastanów się: jak ci wejdzie na pensję, to będzie miał efekt niższy niż z dobrowolnej wpłaty. Nie wiem, skąd ten dług, ale dlaczego nie dogadywałaś się bezpośrednio z wierzycielem??? Dobrowolnie wpłacając jemu ominęłabyś przynajmniej koszty Nieraz zastanawia mnie głupota i beztroska. A jak potem sankcje, to winni wszyscy, tylko nie "przestępca"

Gość do srrrr
tak w tym naszym kraju wszyscy zyja, bo jak mozna oplacic wszystko z najnizszej krajowej? Ja mam pozyczke bo nie dawalam rady tez , zarabiam 1100 i na dojazdy trace 240 , cale szczescie ze z rodzicami mieszkam i dzieci nie mam bo nei wiem co by bylo

dogadywalam sie z bankiem , ale bank tez zodal kolo 300 miesięcznie a ja wtedy pracy nie mialam , to jest bledne kolo

Gość srgrgreg
no to jak bralas to teraz splacaj nikt za darmo pozyczek nie udziela i jesli myslalas ze nie bedziesz musiala jej splacac to wspolczuje. Pozyczki sie beirze na miare swoich mozliwosci!!!!

oczywiscie ze do swoich mozliwosci ale jak bralam pozyczke to zarabialam 2000 netto, 3 miesiace po utracie pracy jeszcze dawalam rade, ale jak mialam do wyboru albo czynsz zaplacic albo jedzenie kupic albo zaplacic do banku to tka sie skonczylo, bo zasilku to sie wiesz ile dostaje, wiem ze trzeba splacac ale czuje ze sie pograzam , jak daje komornikowi 300 to znowu mi na rachunki nie zostaje

Gość do srrrr
ty chyba od zycia w dupe nie dostalas ze taka madra jestes, ja gdybym stracila teraz prace tez nie wiem z czego bym kredyt splacala