Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci boją się kobiet idealnych

Polecane posty

Gość Sam_
Nie ma idealnych kobiet. Są tylko ich "interpolacje", "regresje". Zawsze jest odstępstwo od punktu Fiku.

faceci mają gdzieś idealne kobiety , które istnieją tylko w głowach ich samych i należą tylko do świata idei

Gość a kobiety
idealnych mężczyzn, niestety.

Gość a kobiety
nie, idealny nie jestem. nie potrafię podejść do dziewczyny, której się podobam. :)

wiadomo że idealna nie jestem, jedynie pozornie idealna, ale już to wystarcza by czmychnąc na drzewo 🖐️

Może to nie bycie pozornie idealną, a to wygłodniałe spojrzenie napalonej surykatki ich odstrasza....

Czytając to co tu wypisujesz to śmiem twierdzić, że będąc facetem zwiałabym na drzewo i spieprzyła w dal z gracją Tarzana...

Gość pamietasz mnie fiku?
wyśmiewałam twoją infantylną i prózną naturę. Kurwa, widzę że byłam bliższa prawdy niż mi się zdawało. Zyczę aby ktos cie w koncu sprowadził na ziemie, wytargał za włosy i pokazał, że wcale nie przypominasz ideału, a wrecz jesteś od niego bardzo daleka. I kurwa niech do ciebie dotrze ze nie jestes "sweet" tylko "stupid" Jak ktoś jest pijany to moze pomylic te dwa słowa, ale mysle ze teraz jestes trzezwa

oj się tak nie podniecaj , Fiku to męski odpowiednik Loooosera. Czasem jak ma humor to napisze coś z sensem, ale generalnie pała się zakładaniem głupich, monotematycznych prowokacji. Fiku - i co z tego, według facetów na tym forum miałabym branie bo byłabym skończonym sukinkotem...miau. :P

fiku, chyba się nie do końca zrozumiałyśmy. Kafeteryjni prawicy twierdzą, że faceci z usposobieniem równie uroczym co moje mają największe branie, bo kobiety kochają drani :P

dyskutuj na temat, twoje dygresje o tym że zdaneim kafeteryjnych prawiczków miałabyś powodzenei raczej mało mnei obchodzą

Gość FPF
puknalbym cie i wtedy bys zobaczyla gwiazdki