Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten_Winny

Pobilem swoja dziewczyne

Polecane posty

Gość ten_Winny

Mam 21 lat, Moja dziewczyna (juz byla :( ) 19. Z niewiadomych przyczyn sie na mnie obrazila, tzn zdradzila mnie i nie chciala ze mna gadac, wczoraj dorwalem ja pod jej blokiem, zlewala mnie, no i sie zdenerwowalem, zlapalem za tyl glowy i mocno pchnolem, a ona udzerzyla glowa (czolem) w dzrzwi wejsciowe klatki (metalowe) czaszka jej chyba pekla, jedyne co zrobilem wezwalem pogotowie i zwialem, lezy w spiacce, wlasnie ide na policje sie przycnac :( ile mi za to moze grozic??

Mam nadzieję, że to prowo a jak nie to mam nadzieję, że dożywocie. Ona może się nie obudzić kretynie.

Gość ten_Winny
Wiem ze moze sie nie obudzic, bardzo sie tego boje :O . Ile moge za to dostac maksymalnie? Nie chcialem jej zebic, ani nic.. to byl impuls...

Gość ten_Winny
Naprawde tego zaluje, nigdy wczesniej sie tak nie zachowywlaem.. To oc ona zrobila, bardzo mnie upokorzylo, stad ten gniew

Gość wrgwegew
źle zrobiłeś, trzeba było truchło zakopać w lesie :D teraz będziesz miał przejebane za jakiegoś kurwiszona :(

Gość qwqwqwq
prowo 1/10

Gość tonton
nasraj na nia jak wyjdzie ze spiaczki ucieszy sie na widok torta

Art. 158. 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 1 lub w art. 157 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. 3. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Czyli do 3 lat, jeśli trwale będzie upośledzona to do 8 lat, a jak umrze to 10.

Gość kjikk
gardze takimi smieciami jak ty!! jestes zerem!!!!

Gość ten_Winny
Kurwa wiem ze jestem zerem, wiem tez ze mam przejebane.. Dzis gadalem z jej matka :O

Gość ten_Winny
no nie wiem czy nadal jest nie przytomna, zaraz ide na policje.. To ise stalo wczoraj okolo godziny 20

Gość ale bydle z ciebie
nie dziwie sie ze cie zdradzila jestes totalnym zerem dziewczyna lezy w szpitalu nie wiadomo czy przezyje czy bedzie kiedykolwiek sprawna a ty kretynie myslisz tylko o swojej dupie i ile mozesz dostac kary nie ma w tobie za gorsz mezczyzny jestes beznadziejnym dnem- idz i skocz z mostu ... ale pewnie zbyt miekka rura z ciebie

Gość ten_Winny
Nie mysle w tej chwili o sobie, martwie sie o nia, chce by sei wybudzila. Doba nara musze sei juz zbierac.. Moge nawet dostac dozywocie, byle jej nic nie bylo..

Gość lepiej zobacz co ten podszyw
dobrze zrobiłeś teraz przynajmniej wie że nie warto zdradzać

Gość wartomówie ci
a skad wiesz ze lecy w spiaczce