Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shineonme

CISNIENIE !

Polecane posty

Gość Shineonme

wITAM KOBITKI :* dzisiaj bardzo wczesnie wstalam i mam troche roboty wiec zapytalam mojej mamy czy moge raz napic sie kubka kawy nie robilam tego wczesniej no i wypilam teraz zrobilo mi sie tak cholernie slabo ... i boje sie ze zaszkodzi to dzidzi jestem w 11 tygodniu. sa jakies domowe sposoby na obnizenie cisnienia ? bede maiala nauczke by nie robic tego drugi raz :( .. buziaki

Gość tylko tyle napiszę że są w
nic nie kombinuj, odpocznij tyle. Dziecku nic nie będzie

Gość Shineonme
ja sie tak przestraszylam , pierwszy raz mnie cos tknelo zeby napic sie kawy a ja takie male chucherko dzisiaj cieplo i mi zaczkodzilo ; o wrr dzieki kochana :*

Gość ooooooooooo111111111111111
mierzylas to cisnienie?

Gość Shineonme
nie mam nic do pomiaru cisnienia tylko po kreceniu w glowie i tym ze mi slabo czuje ze mi sie podnioslo :( moze powinnam isc do lekarza zmierzyc ? czy odczekac chwile moze mi przejdzie?

Gość yksińska
jak kreci ci się w głowie i słabo ci to raczej masz niskie ciśnienie a nie wysokie...

Gość Shineonme
alle juz okej otworzylam okno i troche mi pomoglo . :* nie slyszalam jeszcze zeby komus po kawie spadlo cisnienie :D

Gość tylko tyle napiszę że są w
bardziej to się chyba zdenerwowałaś sytuacją niż by ci kawa miała aż tak namieszać ;)

Gość Shineonme
nie no naprawde poczulam sie zle i pewno sie tym bardziej zestresowal teraz juz czuje sie duzo lepiej dziekuje :*

mialas objawy niskiego cisnienia. jak wypilas kawe rozpuszczalna to i tak by nie podniosla ci cisnienia.