Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia Ślimok

Co sadzicie o imieniu Lidia?

Polecane posty

Gość Lidia Ślimok

jest dosyć rzadkie, a ja dodatkowo jestem hardkorem bo nazywam sie Lidia Ślimok, prawda ze zajefajniasto głupio? :)

Gość Swiezda
Lidka - jak z 4 pancernych. Ładnie.

Gość olga.w
bardzo ładne imię ,pracowałam z Lidką i była to jedyna normalna i dziewczyna w całej firmie a przy tym była bardzo dobrą ,miłą osóbką ,dlatego kojarzy mi się to imię pozytywnie.

Gość fgdfgdfh
Bardzo mi się podoba i sama myślę czy kiedyś tak nie nazwać córki :)

Gość Rzeczowo:
Ładne. A nazwisko zawsze można zmienić :P

Gość Przemysłaf
Siostra szwagra ma tak na imię . Ale z niej szmata . Ma 22 lata trójkę dzieci i każde z innym haha

Gość Rzeczowo:
A co ma imię do zachowania osób, które je noszą? :o Co najwyżej można się kierować charakterologią imienia, ale i to bywa naciągane. http://imiennik.pl/index.php?ids=1,325

Gość palin
krotka charakterystyka imienia Lidia: mała cipka,ale lubi faetow z duzymi fujarami, lubi chodzic po mieszkaniu nago, nie wstydzi sie obcych, towarzyska , ma dziwne gusta

Palin, i to by się nie zgadzało. Znałam kiedyś taką jedną Lidkę. Bała się chłopaków jak ognia, nie dbała o siebie w ogóle, nie chodziła z nami na imprezy, nago na pewno by nie chodziła, nigdy nawet nie założyła bluzki z dekoltem, zawsze wszystko starannie pozasłaniane. Taka cnotka niewydymka. Dzisiaj, jak minęło już prawie 10 lat jak już wszyscy się ustatkowali, ona nadal mieszka z matką, nadal nie dba o siebie i nigdy w życiu się nie całowała.

Gość mani33
Lidia , bardo ładne imię .Takie dostojne , eleganckie .Można ladnei zdorbnic Lidka , Lidzia .Nazwisko , wierz mi bywają gorsze

Gość śmiszny student ;)
Imie ładne ale tak miała na imie moja internetowa stalkerka :D alias "figlarka","Pani google" etc. :)