Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

błagam...

Polecane posty

witam.9 grudnia uprawialam ostatni raz seks to byl ostatni dzien miesiaczki w styczniu mialam nib okres tylko slaby w lutym tez ale to bardziej plamienie a w tym miesiącu juz tydzien spoznia mi sie okres. zapisalam sie do swojego ginekologa ale los tak chcial ze nie zdazylam isc testu tez jakos boje sie zrobic a dziwnie brzuch mi sie wydaje wiekszy czy to mozliwe ze moge byc w ciazy? p.s prosze mnie nie krytykowac

Gość kaska300
teoretycznie tak. Radze test i gina. Jesli,to nie ciaza,to sprawdz skad te skape miesiaczki .

Gość kaska300
nie stresuj sie. A zabezpieczaliscie sie jakos ?

właśnie nie i bylo do końca to był ostatno dzień okresu wiec myślałam ze to nie mozliwe w styczniu niby pojawil sie okres ale to nie bylo takie krwawienie jak zawsze tylko taka brązowa wydzielina z dodatkiem krwi w lutym tez ale jeszcze slabsza a w tym miesiacu juz nic sie nie pojawilo tlko wydziela sie bialy sluz:(

strasznie sie boje gdyz nie jestem juz z tym chlopakiem od stycznia nie chce do niego wracac z powodu dziecka:(

Gość tititit23
zrób test to się dowiesz

Jeśli zaszłaś w ciążę 9. grudnia to zaraz będzie czas na połówkowe usg, a Ty się boisz zrobić test. :o 🖐️

jutro rano w pracy zrobie test..może to zbieg okolicznosci ale zapisalam sie do ginekologa na 17 lutego a okazalo sie ze wizyte mialam 16 i mi przepadla...

wierzycie w takie przeslanki? a i strasznie mi wlosy wypadaja nie mowiac o apetycie wydaje mi się ze mam wiekszy przych tak u dolu...ale moze mam juz paranoje

Gość kaska300
ciezko mi powiedziec jak to jest. Mozliwa ciaza,bo plemniki potrafia przetrwac.mowie ci,zrob test. A jesli to ciaza,to na pewno sobie poradzisz.

wiem ze sobie poradze tylko ze ten chlopak mnie znienawidzi a i tak nie bedziemy razem a mieszkamy nie daleko siebie wiec robi sie konkretna dupa w przypadku ciazy. i dlatego jak kolo apteki przychodze to lapie mnie strach i nie kupuje testu

Gość kaska300
to naprawde nie najlepiej. Coz,czasem tak jest,ze dziecko pojawia sie w najmniej odpowiednim momencie,ale wychodze z zalozenia,ze trzeba je przyjac kiedy sie pojawia. Ja niestety 2miesiace temu stracilam ciaze i zaluje,ze na poczatku jej nie chcialam

Znienawidzi cię ?!!!a co on i ty nie wiecie skąd się dzieci biora ?zero zabezpieczenia i jeszcze sie dziwi :O myślę że masz 90%szans na ta ciaze Ile wy macie lat ?

Gość kaska300
tak,mam. Ale obecnie nie mam dostepu do gg. Mam tylko neta w telefonie niestety.

Gość AGA ŚMIESZKA BEZDOMNEJ KOLEŻKA
ty możesz być zaraz w połowie ciąży a boisz się zrobić test??? ja bym jednak wolała wiedzieć na twoim miejscu. Pomijając to że jeśli jesteś w tej ciąży, to dziecko będzie miało meeeega błyskotliwą i bystrą mamę. Nie wierzę w ciąże bez żadnych objawów

mam 21 lat wiem jak sie robi dzieci..teraz dostalam super prace i boje sie ze wszystko padnie jak w ciazy bedzie a z nim nie mam juz kontaktu uunelam jego numer a napewno nie pojade do jego rodzinnego domu

zmylily mnie te plamienia,lekkie krwawienia normalnie w dni mojej miesiaczki dopiero w tym miesiacu nic sie nie pojawilo..

Gość kaska300
nie martw sie. Na pewno sie ulozy wszystko. Na pewno jest ktos,kto ci pomoze.

Gość kaska300
zrob test. Pewnie. Napisz jaki wynik. Mam nadzieje,ze bedzie po twojej mysli.

Gość kaska300
jezeli to ciaza,to ile to ? 3 miesiace,tak? Dobrze licze ?

jak ja sie boje chciala bym zeby byl negatywny w lutym zrobilam test w dzien kiedy ta niby miesiaczka byla ale pokazalo jedna kreske wszystko wskazywalo ze nie a od 9 grudnia wiecej seksu juz nie uprawialam..

Gość kaska300
rozumiem. Moze to jednak nie ciaza... Moze jest inna przyczyna tych skapych miesiaczek .

Gość kaska300
badz dobrej mysli. Jesli to ciaza,to dbaj o siebie i o swojego dzidziusia .