Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkiiikkkaaa

Jak zacząć znajomość z facetem z randek?

Polecane posty

Gość proekozielona
widze krakowska, ze chcesz jednak udowodnic sobie, ze mnie zabolalo badz nie, to jest ta Twoja wlasnie zawistnosc

Gość proekozielona
cyt. Jest osobą w potrzasku, a potrzaskiem są jej myśli typu ,,czas mnie goni''. W szczególności dotyczy to kobiet, które nagle mają ochotę na dziecko czy suknię z welonem. a to ciekawe ;) badania prowadzilas pod tym kątem ? wyniki poprosze ;)

Gość kkkiiikkkaaa
"W szczególności dotyczy to kobiet, które nagle mają ochotę na dziecko czy suknię z welonem." Pudło moja droga:) Mnie na ślubie nie zależy - jestem ateistką, więc kościelnego i tak nie wezmę, poza tym autentycznie nie czuję potrzeby. Dzieci na razie mieć nie zamierzam. Po prostu chcę kogoś poznać, nie dlatego, że czuję parcie na założenie rodziny. Nie dlatego, że jestem zdesperowana i "lata mi uciekają". Po prostu szukam towarzystwa innego niż koleżanki z pracy czy fitness clubu. Chcę móc wyjść z kimś do kina, do klubu, czy na randkę do restauracji. Po prostu się nudzę sama wieczorami i tyle. A co ze znajomości wyniknie - zobaczymy. W każdym razie dla mnie portal randkowy to dokładnie to samo, czym dla wielu innych kobiet jest miejsce pracy lub szkoła - czyli miejscem, w którym można nawiązać nowe znajomości.

Oj nie będę z tobą prowadziła wojny na słowa. To jest forum, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a ty przy temacie o poznawaniu faceta w internecie, zaczęłaś pisać na inny temat. Masz manierę wytykania błędów dla porządku? Pewnie nie. A, że moja wypowiedź ci się nie spodobała, postanowiłaś przyczepić się poprawnej pisowni. Ot, cała prawda. Wyniki badań? :o To prawda stara jak świat i dobrze zdajesz sobie z tego sprawę proekozielona :) Dlatego intensywnie przeczesujesz randkowe portale Pozdrawiam :)

Gość proekozielona
oohhh... satysfakcja z wyciągnietych przez Ciebie wniosków na mój temat napawa Cię dumą ;) Gratulacje.

ja korzystam w tym zakresie z internetowych portali matrymonialnych, aktualnie korzystam z portalu www.SamotneSerca.pl i jak do tej pory najlepszy testowany przeze mnie portal randkowy, uwazam, ze szukanie przez Internet to standard w naszych czasach, a przy tym jest tak wygodny i oszczedza duzo czasu, ze tradycyjne poszukiwanie po restauracjach pubach przegrywa w ogolnym zestawieniu "za i przeciw"