Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deepwaterhorizons

spójrzcie prawdzie w oczy: większośc z was to nieudacznicy

Polecane posty

Gość Deepwaterhorizons

bez nadziei na przyszłość

Gość Trent Easton
No i?

Gość Oliver_RRR
Spoglądam i nic takiego nie widzę :) a widząc taki temat to chyba taka osoba jak ty jest bardzo zakompleksiona. Idź do psychologa...

Gość IloveTrains
niestety,ale to napisal autor to prawda, większosc z was: - ma problemy ze zdobyciem i utrzymaniem atrakcyjnej kobiety - nie ma własnego M - nie ma własnego auta albo ma stare - ma niskie zarobki nie pozwalajace na godne życie - kompleksy - brak widoków na przyszłość - nie dba o siebie (zdrowie, wygląd, ubiór), nie ma stylu - nie umie poprawnie się wysłowić po wzgl. gramatycznym - nie ma ambicji Prawdopodobnie życie większosci z was nie ulegnie zmianie. Moze sie jedynie pogorszyć po śmierci rodziców, ktorzy was utrzymują lub wspierają. To zabrzmi okrutnie,ale niestety jesteście tylko ludzkim nawozem.

Gość kremowka przestan sie ludzic
"- ma problemy ze zdobyciem i utrzymaniem atrakcyjnej kobiety - nie ma własnego M - nie ma własnego auta albo ma stare - ma niskie zarobki nie pozwalajace na godne życie - kompleksy - brak widoków na przyszłość - nie dba o siebie (zdrowie, wygląd, ubiór), nie ma stylu - nie umie poprawnie się wysłowić po wzgl. gramatycznym - nie ma ambicji " A kogo jest to wina?... panstwa/ rzadu a nie nas 🖐️

jak byscie znali z autopsji zycie takiego czy siakiego czlowieka ktory sobie nie radzi w zyciu bo ma jakie wady jest niesmialy czy mial jaies inne tralmatyczne zdazenia w swoim zyciu albo byscie to sami przezyli to byscie tak nie gadali i nie dolowali dodatkowo czlowieka 🖐️

Gość dekoldcsx
kafeteria za malo im placi to wina kafe:D

"jak byscie znali z autopsji zycie takiego czy siakiego czlowieka ktory sobie nie radzi w zyciu bo ma jakie wady jest niesmialy czy mial jaies inne tralmatyczne zdazenia w swoim zyciu albo byscie to sami przezyli to byscie tak nie gadali i nie dolowali dodatkowo czlowieka " Takich ludzi sie leczy, ale jak ty z wlasna matka nie potrafisz porozmawiac ze masz "powazne problemy" ze soba tylko wolisz zamykac sie w swoim pokoju i siedziec xx lat na forum. To jestes sam sobie winny, samo sie nigdy nic nie rozwiaze.

Gość IloveTrains
do blebleble nie chodzi o ludzi napiętnowanych okucieństwem zycia itp. chodzi mi o zwykłych ludzi, zdrowych, młodych, wychowanych w przeciętnych rodzinach, którzy są nieudacznikami, bo sa zwyczajnie leniwi są po prostu debilowaci

Gość IloveTrains
To ja Egoiste 31 :O

Gość IloveTrains
To ja. 😭

sa powazniejsze problemy niz moje ale i tak odbiega moje zycie od zwyklego czlowieka na ulicy a po za tym rozmawialem ale nie ktorych problemow nie da sie tak poprostu rozwjazac a to potrzeba czasu a to pieniedzy

"dbiega moje zycie od zwyklego czlowieka na ulicy " Skad ty wiesz jakie problemy maja ludzie? chyba ze znow nawiazujesz do wygladu (ktory i tak siedzi ci w glowie)

ludzie maja mniejsze i wieksze problemy poprostu rozne ale wiekszosc jest szczesliwa wmiare tak mi sie wydaje

Gość Oliver_RRR
- ma problemy ze zdobyciem i utrzymaniem atrakcyjnej kobiety - nie ma własnego M - nie ma własnego auta albo ma stare - ma niskie zarobki nie pozwalajace na godne życie - kompleksy - brak widoków na przyszłość - nie dba o siebie (zdrowie, wygląd, ubiór), nie ma stylu - nie umie poprawnie się wysłowić po wzgl. gramatycznym - nie ma ambicji Mam własne M, mam własne auto może i nie jakieś zajebiste ale własne, mam zarobki takie że pozwoliły mi na zakup własnego M. Każdy ma jakieś kompleksy... Brnę bo postawionego celu i jestem szczęśliwy Najbardziej rozśmieszył mnie punkt 1. "- ma problemy ze zdobyciem i utrzymaniem atrakcyjnej kobiety". KOBIETA powinna być partnerem życiowym a nie pasożytem, wiec jak jakaś "głupia dupa" kiedyś pomyśli że będę tyrał na nią tylko dlatego że jest ładna to pomogę jej przejrzeć na oczy. Po drugie każdy z nas się starzeje i każdego piękno przeminie. Każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, również językowe...

Gość akarara
jestem nieudacznikiem -mam 29 lat -jestem po rozwodzie -nie mam dzieci -nie mam pracy - mam wykształcenie z dupy - nie mam własnego mieszkania -nie mam samochodu ale zaraz będę pić wódkę ;-)