Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angiee1988

On mi nie ufa

Polecane posty

Gość Angiee1988

Witam. Mam problem z pewnym chłopakiem z którym się spotykam od 8 miesięcy, a mianowicie taki że on mi nie ufa. Ale nie w sensie, że jest zazdrosny, wręcz przeciwnie-ma w dupie z kim się spotykam, nie wypytuje gdzie idę i co robię. Niby ok, ale czasem mnie to irytuje, np. piszę mu że idę dzisiaj na dyskotekę, to on nawet nie zapyta z kim, tylko odpisuje coś w stylu "baw się dobrze, niech parkiet dzisiejszej nocy będzie twój". A na drugi dzień nawet nie spyta jak było, ma to gdzieś. Ale do rzeczy, chodzi mi o zaufanie w innym sensie, np on czasem opowiada jakąś historię, aż w pewnym momencie przerywa i mówi coś w stylu: "Na tym skończę, za krótki się znamy i nie ufam ci na tyle, żeby mówić ci co było dalej". Ja już nie wiem, jak mam go do siebie przekonać...

Gość Izzza90
Na zaufanie trzeba sobie zasłużyc.

Skoro Ci nie ufa, to znaczy, że Cię nie kocha. Z miłości wynika nie tylko wierność, ale i zaufanie. Zaufanie jest naturalną konsekwencją miłości. Albo się ufa sobie nawzajem albo związku już po prostu nie ma i lepiej się rozstać zamiast męczyć.

Gość MłodyMontana
Dokładnie, pokaż mu że warto ci zaufać. Działaj.