Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 18, 2012 Skra Bełchatów vs rubin kazań czyli mistrz polski z mistrzem rosji. dodam że finał jest rozgrywany w polsce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 18, 2012 AHA U NAS GRA TYLKO JEDNE OBCOKRAJOWIEC - fALASCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 18, 2012 obczajcie jaka piękna hale mają w bełchatowie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
el Zu Zu 0 Napisano Marzec 18, 2012 przegrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eqwrfq Napisano Marzec 18, 2012 nikogo to nie interesuje, siatkówka to sport dla kobiet i pedałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 18, 2012 jeszcze nie przegrali nie kracz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach