Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci to sprawa kobiet

Otoz dzieci to wylaczna sprawa kobiet

Polecane posty

Otoz dzieci to wylaczna sprawa kobiet Chodzi tutaj głównie o opieke. Pomagac młodej mamie powinna teściowa, matka, siostra, szwagierka, bratowa, babcia wszystkie kobiety w rodzinie a nie mężczyźni jak np. dziadkowie, wujkowie a nawet własny ojciec. Na chrzcinach powinny byc kobiety przy dziecku, przy kuchni, przy pieluchach a mężczyźni tylko pic wódke i cieszyc się z kolejnego dzieciaczka w rodzinie.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja miałam tak samo:)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość ririrkdmwj
tak tak jaasne...dobrze ze za marzenia nie sadzają do kicia bo mialbys dozywocie:))))) aaaaa no i cieszyc sie z kolejnego dzieciaczka...niekoniecznie ze swojego ha ha i pic za to wodke:))))ze baba swojemu rogi doprawia ha aha haaaa

Gość Shineonme
naprawde uwazasz , ze tak powinno byc ? Ja uwazam ze przy dziecku powienien pomagac maz , tylko ojciec dziecka ... A nie wtracac sie osoby trzecie ... Matka i tesciowa mialy juz swoje dzieci wied powinny nam dac pole do popisu i pomoc wtedy kiedy poprosimy.

Gość nastolatkamama
Też się uśmiałam :D:D:D:D:D:D:D

Gość nastolatkamama
Dobrze ,że do robienia dzieci chociaż facet sie nada :P

a co wy sobie myslicie? ze faceci by sobie poradzili. Ja jak slysze czasami jak jakas kobieta zostawie dziecko pod opieka mezczyzny to az sie we mnie gotuje. Mezczyzna woli obejrzec mecz w telewizji niz zajac sie dzieckiem.

Na ogół faceci sobie radzą. Mam wrażenie, że jesteś albo niedojrzałym nastolatkiem, albo osobą niesprawną umyslowo. To tak poza konkursem.

Gość Shineonme
co za czubek to po co robisz jak ci sie zajmowac nie chce .. zycze Ci zebys nigdy nie mial dzieci i zal mi dziecka ktorego bedziesz ojcem ... do konca zycia bedzie mialo skrzywiona psychike

Gość Shineonme
co za czubek to po co robisz jak ci sie zajmowac nie chce .. zycze Ci zebys nigdy nie mial dzieci i zal mi dziecka ktorego bedziesz ojcem ... do konca zycia bedzie mialo skrzywiona psychike