Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa prawie ze zmywarka

Wlasnie zamowilam zmywarke i suszarke do ciuchow...

Polecane posty

A co tam pochwale sie... Jestem szczesliwa, ze wreszcie nie bede spedzac mnustwo czasu na zmywaniu garow i rozwieszaniu ubran :) Zostalo mi na koncie nie wiele, ale 20 wyplata :D

Gość March 2012
Suszarki bym nie chciała. Niszczy ciuchy.

Gość ja gotuje dziecku sama od
autorko powinnas sobie jeszcze zamowic slownik ortograficzny - pisze sie mnostwo, tepoto

Gość zaszalałaś a co :)
No i bardzo fajnie, zmywarka jest ok, co do suszarki to nie wiem ,bo nie mam. Swego czasu poszłam do sklepu za laptopem, a wróciłam ze zmywarką właśnie, laptopem i komputerem :D

Ja nie wszystko bede suszyc w suszarce :) Reczniki, bielizne itp Mam male dzieci i troche czasu zamuje rozwieszenie tych malych skarpetek, majtek itp ja gotuje dziecku sama od - nie jestem tepa :P To z wrazenia chyba, nie chce sie juz tlumaczyc, ze od wielu lat nie mieszkam w PL, uczylam sie i nadal usze w innym jezyku. Ja swoja ortografie moge jeszcze doszlifowac, ale ty to juz raczej kultury sie nie nauczysz, poniewaz to sie z domu wynosi :P

zaszalałaś a co :) Dobra jestes :D Przebilas mnie :D Zmywarki jeszcze nigdy nie mialam, ale nie lubie zmywac, wiec ciesze sie z tego zakupu. Suszarke juz kiedys mialam i to rowniez faja sprawa, ale trzeba uwazac co mozna do niej wlozyc a czego nie

Gość naprawde uwazam
mam suszarke ktora nie uzywam, pobiera strasznie duzo pradu, wole ciuchy wysuszyc za darmo

naprawde uwazam - sa suszarki energooszczedne. Ja nie lubie jak mi suszarka z rozwieszonymi ubraniami stoi w domu np w pokoju

w ogóle to nie mam z kim gadać i dlatego tu piszę. chyba jeszcze dokupie psa...