Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj brakujeee

brakuje mi faceta

Polecane posty

Gość ojjj brakujeee

nie moge sobie znalezc nikogo na stale, wiec zadowalam sie krotkotrwalymi (czasem trwajacymi 2-3 dni) znajomosciami :( przykre ale prawdziwe

Gość ojjj brakujeee
a gdzie jej szukasz?

Gość facet z dobrym sercem
tez brakuje mi kobiety

Gość bo Ty złż kobietą
jesteś.

Gość ojjj brakujeee
nie jestem złą kobietą. Jestem wrażliwa, opiekuńcza, pracowita... dobrze gotuję... kiedy się zakochuję to na maksa, kocham całą sobą

Gość ojjj brakujeee
Nie uprawiam seksu na 1 randce.

Aha, szkoda myślałem ze te krótkie znajomości 2-3 dniowe to wlasnie oparte tylko na seksie. Trudno.

Gość geronimo11
I wielu facetow za bardzo sie angazuje i kocha calym soba. Czemu te krotkotrwale znajomosci nie przeradzaja sie w cos trwalego, nie akceptujesz tych wyrankow czy im zalezy tylko na takiej formie znajomosci?

Gość Zapisały się tylko nie wiesz
ojjj brakujeee Jesteś moim ideałem gdzie Ty się podziewałaś jak ja szukałem kobiety.

Gość ojjj brakujeee
Po prostu spotykam takich facetow, którzy nie szukają związku :O Nawet ostatnio poznałam faceta, myślałam ze będzie wszystko ok, a tu on mi zaproponował przyjacielski układ, tylko seks, bo on związku teraz nie chce :( a ja na taki układ nie pójdę

Gość geronimo11
spotykasz facetow ktorzy nie sa zainteresowani zwiazkiem?! O co tu chodzi, przeciez jak sie idzie na randke, to chyba dlatego ze sie szuka zwiazku. Chyba nie jestes na tyle niemadra, ze po tych 3 dniach juz im dajesz... Wtedy dostana co chca i ida dalej szukac wyzwania, a Ciebie sobie zostawia tak w razie czego, bo zawsze bedzie gdzie ulzyc popedowi jk nikogo nie bedzie pod reka...

Gość ojjj brakujeee
Własnie się mylisz. Zadnemu z nich nie "dałam" jak to nazwałes. Takich spotykam i co ja na to mogę poradzic? Ciezko mi spotkac normalnego faceta, sami podrywacze wokol, ktorzy chca tylko zaliczyc.

Gość geronimo11
No dobra cofam to. Mimo wszystko co to za zwiazki 3 dniowe? Spotykasz sie z kims 3 dni i wtedy C oznajmia, ze nie szuka zwiazku? Po co szedl na randke, tylko zeby zaliczyc? Bym sie chyba na Twoim miejscu tak w twarz zapytal.

Gość to że ktoś
nie może ułożyć sobie zycia nie znaczy że daje na pierwszej randce ty zasrany gnoju z gównem zamiast mózgu.

Gość do geronimo 11
życzę ci żeby ci stanął do tyłu i żeby ci jądra odpadły.

Gość geronimo11
Zakładam że to napisała jedna i ta sama osoba z 2 nicków, bo wypowiedź wykazuje ta samą tępotę. W którym miejsu napisałem, że ona tak robi?! Napisałem, że mam nadzieje że tak nie robi i uzasadniłem czemu by to było złe, ale ktos był zbyt tępy, żeby posiąść umiejętność czytania ze zrozumieniem. Nie wspominam już o wypowiedzi przepełnionej jadem i brakiem kultury osobistej spotykanej w największym plebsie... Chcecie ją głaskać po głowie, prosze bardzo, ja wole się skupić na tym żeby pomóc jej ocenić sytuacje i znaleźć rozwiązanie, nawet poruszając ciężkie tematy.

Gość do geronimo 11
po 1 nie napisałeś ale sugerowałeś ty kretynie a po 2 wszyscy wiedzą że to jest prowokacja, być może twoja i co ci z tego przyszło ty bezmózgu, wyżyłeś się na kobietach i wrócisz do swojego nędznego zycia a doły społeczne to ty i twoje środowisko.

Gość geronimo11
Boże Ty to widzisz i nie grzmisz. Właśnie "NIE NAPISAŁEM" że twierdze, że tak robi, ale Twój wcześniejszy post mówił, że tak właśnie zrobiłem, ale widzę że do błędu się przyznać nie potrafisz, tylko szczekasz dalej bijąc pianę. Jeszcze mnie obrażasz, nie mając nic mądrego do powiedzenia, a juz tym bardziej nie mając żadnego argumentu na moje. No coż w takim przypadku zostaje tylko szczekanie i to niby ja jestem z nizin społecznych... Może to i prowokacja, a może i nie, ale po tym co ludzie wypisują, to nie jest takie oczywiste, więc sie nie wymądrzaj. Sama nie potrafisz sensownie doradzić lub pomóc, to siedź cicho. Wiele kobiet poznałem w swoim życiu i wiem jak głupie rzeczy potrafią zrobić, a faceci to wykorzystują stąd moje ostre pytania. Domyślam sie, że i tak dalej będziesz szczekać, bo jesteś zaślepiona swoją ignorancją i checią odegrania sie na całym rodzaju męskim.

Gość do geronimo 11
ale z ciebie bałwan :D:D:D

Gość do geronimo 11
geronimo - wcale nie chcę, żebyś się denerwował ani żebys sobie zwalał,ale twoje powtarzające się ataki na kobiety świadczą tylko o jednym - że masz zerowe poczucie własnej wartości i budujesz je sobie pisząc takie watki jak ten i oczerniając innych. Mam nadzieję że spotka cię zasluzona kara i będę na to czekać.

Gość do geronimo 11
i możesz sie pluć ze złości, naprawdę mam gdzieś ciebie, twoje prowokacje i debilne protesty. Jesteś wart tyle co brudna kałuza na drodze i doskonale o tym wiesz.

Gość geronimo11
I znowu ten sam bełkot. Jakie ataki na kobiety, gdzie Ty widzisz jakieś ataki? To że nie owijam w bawełnę i nie całuję po tyłkach wszystkich dookoła, tylko przechodzę szorstkimi szorstkimi do sedna problemu uważasz za ataki?! Weź przeczytaj moje wypowiedzi jeszcze raz, ale bardzo powoli i ze zrozumieniem. Zauważysz może wtedy, że staram sie dojść do sedna problemu i dac jakąś sensowną radę. Jeżeli chcesz się bawić w psychologa i wymyślac mi jakieś problemy z własną osobą, to idź na odpowiednie studia, odbądź praktykę i wtedy będziesz mogła rzucać osądami. Teraz jedynie udajesz mądrzejszą niż jestes i dalej piszesz głupoty w swojej bezsensownej furii. Pewnie sie tak pieklisz, bo sama zakładasz te wątki i nie podoba Ci się szczere podejście do niektórych kwestii. Ostatnia sprawa, tak na razie, to Ty tu głównie oczerniasz, bo nie rozumiesz tekstu pisanego...

Gość geronimo11
szorstkimi słowami*

Gość do geronimo 11
nie, to nie jest mój wątek tylko twój albo kogos twojego pokroju. a poza tym nie pieklę sie tylko świetnie bawię twoim kosztem i sprawia mi przyjemność obrażanie ciebie idioto do kwadratu który wszędzie pierniczysz o nierozumieniu słowa pisanego, masz chyba demencję bo wiecznie powtarzasz to samo :D:D:D

Gość geronimo11
Powtarzam to samo bo jestes na tyle tępa, że nie rozumiesz jak sie raz napisze. Na przyszłość proś kogoś jak chcesz cos przeczytać, żeby Ci tłumaczył na bierząco co jest napisane. Albo przerzuć sie na historyjki obrazkowe bez literek, to będzie większa sznasa że zrozumiesz dziecko.