Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj brakujeee

brakuje mi faceta

Polecane posty

Gość do geronimo 11
i nie wycieraj sobie plugawego pyska Panem Bogiem ty beczelny hipokryto.

Gość geronimo11
Tak na marginesie, jesteś zbyt głupia, żeby mi zepsuć humor. Do tego trzeba wykazać troche inteligencji, a nie posiłkować się prostackimi obelgami, określające osobę ograniczoną ;)

Gość do geronimo 11
rozumiem 10 razy lepiej niż ty kretynko bo jednak jesteś babą, poznaję to i żeby cie spotkało wszystko co złe i co musieli wycierpieć ludzie których skrzywdziłaś, ty wredna krowo która w necie oczerniasz ludzi od lat. Oby cie wreszcie trafiło cos takiego, że będziesz musiała się opamiętać i przestac raz na zawsze.

Gość geronimo11
I zalecam zajrzeć chociaż na wikipedię i sprawdzić co oznacza słowo "hipokryta", ale pewnie i tak nie zrozumiesz co tam jest napisane, bo jak wiadomo czytanie ze zrozumieniem szwankuje ;)

Gość do geronimo 11
a ograniczona to jestes tak mocno że nie wiadomo czy sie smiac czy płakać nad taką idiotką, nic nie potrafisz napisac sensownego cały czas się powtarzasz a twoje wpisy nic nie wnoszą oprócz tego że się sama osmieszasz.

Gość geronimo11
Jak zwykle zero argumentów, tylko szczekanie, Twoje ulubione oczernianie i teraz jeszcze rzucanie uroków :)

Gość geronimo11
To poczytaj swoje wpisy ćwierćinteligentko ;) i tutaj można zastosowac określenie "hipokrytka" jakbyś chciała wiedzieć ;)

Gość do geronimo 11
hipokryta idiotko to ktoś kto udaje porządnego i swietego a w skrytosci praktykuje różne złe rzeczy, czyli jest taki jak ty, pisze ci to bez szukania źródeł a wikipedie pozostawiam takim przygłupom podobnym do ciebie.

Gość do geronimo 11
teraz poszukasz sobie w wikipedii idiotko i dojdziesz do wniosku że tam nie jest słowo w słowo to samo :D:D:D

Gość do geronimo 11
a jeśli chodzi o twój topic to nie dziwię się, że faceci nie chcą cie na dłużej niż 2 - 3 dni - po prostu jesteś niezmiernie głupia :D:D:D

Gość geronimo11
Tak w piwnicy konstruuje bombe atomową, rozgryzłaś mnie. Heh ale z Ciebie idiotka. Niby w miarę znasz znaczenie tego słowa (chociaż nie do końca poprawnie) ale i tak sie nie potrafisz nim posłużyć :) Nie znasz mnie i nie jestes w stanie określić jaki jestem. Póki co to tylko Ty pokazujesz jakę jesteś hipokrytką, do tego ograniczona i zakłamana osobą. Wiesz co, nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z kimś, kto jest za głupi na to. Moja rada, mniej komputera, więcej książek i może kiedyś zmądrzejesz dziecko.

Gość do geronimo 11
na bombe atomową to ty jesteś zbyt głupia, po prostu masz swoje za uszami w tych sprawach o które pomawiasz ludzi, jesteś łatwa, dejsz cichaczem albo przynajmniej o tym marzysz, chciałabys ale nikt nie bierze, takie brudne małe grzeszki nie wymagające inteligencji do ciebie pasują :) czyli to o czym są twoje wątki.

Gość do geronimo 11
aha i to sie własnie nazywa hipokryzją, ja wiem że to trudne słowo i pojęcie, ale spróbuj pomyśleć o tym przynajmniej raz przez 10 dni, przeczytac coś na temat, a może w końcu dotrze do twojej pustej głowy. Wiem że kogos takiego jak ty myslenie boli, ale zdobądź sie na ten wysiłek.