Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata z Warszawy

jestem w ciąży :/

Polecane posty

Gość maaciieeknnn
pozostaje się tylko cieszyć z ciąży

Gość officejet56
Shineonme, jaki z ciebie jest prymityw i patologia:O wszedzie wyzywasz, bluzgasz....szkoda slow:O ten koles co nie chce miec z toba dziecka pewnie przejrzał na oczy z z takim prymitywem nie chce miec nic wspolnego-nie dziwie sie:O

Gość Shineonme
a na co ja tu wyzywam i bluzgam :D ? przeciez wspieram dziewczyne :) bluzgam na ludzi ktorzy ja cisna :) ze nogi rozklada a to chyba nie jest ich sprawa ;]

Gość Shineonme
poza tym jak to nie chce miec ze mna dziecka a zdziwilabys sie bo wlasnie bardzo chce :)

Gość Shineonme
autorko powiedz mi czy podczas moich wypowiedzi urazilam Cie chocby raz?

eee gratulacje bobas bedzie:) a jak to sie tak porobilo ze sie dziecie zrobilo ... z wpadki??? jak to z gumka i jest bobo?? nie rozumiem ale stracha juz mam malego teraz:P prosze o odpowiedz czy to potwierdzone???

Gość Shineonme
ja wlasnie tez wchodze ciagle i sie martwie czy kupila ten test i co jej wyszlo hihi :D

Gość Agata z Warszawy
Niestety test potwierdzony 🖐️

Gość Shineonme
niestety :(? nie cieszysz sie ze bedziesz miec takiego malutkiego bobaska gratuluje Ci zobaczysz ze za kilka tygodni nie wyobrazisz sobie juz zycia bez niego :*!

Gość poloniusz
autorko, ile macie lat (ty i twój partner)?

Gość Agata z Warszawy
w obecnej chwili "niestety", jestem w szoku.

Gość Shineonme
powiedz mi dlugo jestescie razem ?

Gość Agata z Warszawy
Ja mam 27, a "ojciec dziecka" 32. Nie ma opcji, żebyśmy byli razem.

Gość Shineonme
głupia kurwa z ciebie i tyle

bedzie dobrze:) na poczatku ciezko a potem jak sie bobasek taki usmiecha to jest po prostu super:) ale pisz no jak do tej wpadki doszlo??? preze pekla???

Gość Agata z Warszawy
Nie jestem z nim w ogóle. Spotykamy się od pół roku. Na kolacje, do kina, wspólna impreza i sex, nic więcej. Rany jaka ja jestem głupia :-o

Gość Agata z Warszawy
ojoj26 - musiała pęknąć skoro jestem w ciąży, ale ja nigdy nic podejrzanego nie zauważyłam :( Teraz szok zamienia się pomału w panikę.

naprawde? głupia ruro, jak mozna sie wlamac na pomaranczowego nicka? jak pusty zaspermiony łbie????????

pomysl spokojnie czy chcesz urodzic to dziecko ... on jest dosyc stary wybacz myslisz ze moglby przekloc .. ? gdyby pekla sadze ze zauwazylabys to mnie nigdy nie nie peklo ani razu

widzisz glupia kurwa dajesz dowod na to ze sie wlamalas ;] wypierdalaj jak nie umiesz sobie wlasnego nicku wymyslec ;]

wiesz co :) zaluj ze twoi cie nie wyskrobali bo ja bym takiego gowna na swiecie nie chciala :) powinni byli cie wyskrobac bo nic teraz z ciebie nie maja pewno procz problemow ;] Agata z Warszawy wybacz za te bluzgi jednak widzisz, ze tutaj ktos nie potrafi obejsc sie bez bluzgania na innych moze czerpie z tego jakas przyjemnosc ;] z mojej strony jeszcze raz ci gratuluje jakos wszystko sie ulozy przemysl sobie wszystko a teraz ja ide grzebac w lodowce haha :D dobranoc pozdrawiam :*

kto jest kto? czyzby dobra i zla strona osobowosci? :D:D:D:D zartuje sobie:) a bo jak gumka Ci autorko pekla to niezla lipa nastala:P my zabezpieczamy sie gumkami ale chyba cos bedzie wiecej trzeba szukac bo cos przestaje ufac. ale Ty sie nie przejmuj fajnie jest byc w ciazy i Ci naprawde gratuluje. a moze on sie ucieszy???

mialam shineonme nie wiem jakim cudem ktos zabezpieczyl ktos ukradl ten nick i zabezpieczyl go haslem . wiec teraz pisze z konta innego i nauczylam sie zabezpieczac haslem :d

Gość Uroczy Roman
Jedynie anal chroni przed ciążą.

spodobal Ci sie moj nick :)? nie mam gacha szmato to jest raz a jak sie nie zamkniesz to wyskrobie ci ta morde ;]

nie masz gacha bo cie kurwo zosatwił i poszedł z inna cipa juz na balety takie jak ty to jednorazowki, wyruchasz i do wyrzucenia bye bye szmatooooo