Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata z Warszawy

jestem w ciąży :/

Polecane posty

Gość do Shineonme
Shineonme ty nawet niewiesz co to oznacza słowo szmata a wyzywasz.Wstydziłaś byś się.

Gość abcabcd
no to teraz zostaniesz samotna matka... heheh wspolczuc tylko. Glupia i tyle

Gość Agata z Warszawy
Współczuję to ja Tobie debilizmu 🖐️

Gość moja córka
oj tam nie pierwsza nie ostania. Za jakiś czas oswoisz się z ciąża i będzie dobrze:)

Gość yytytyt
najlepsza antykoncepcja jest abstynencja albo konczenie w ustach partnerki

Gość yytytyt
Dzieci robi sie latwiej niz sie wydaje. Jesli ktos nie chce dzieci to raczej stosowanie samej prezerwatywy jest zbyt ryzykowne.

Gość abcabcd
o debilizmie mozna mowic w twoja strone. Znasz kolesia pol roku, nie planujecie przyszlosci i zabezpieczasz sie gumka. Sama powiedziaals ze jestes glupia. trzeba bylo zadbac o dodatkowa antykoncepcje. A teraz masz problem. Sama zostaniesz z bachorem, bo facet chcial tylko pobzykac, a ty bylas chetna. Kilka nocy przyjemnosci i bedziesz sie uzerac z bachorkiem.

Gość abcabcd
Ja to bie wspolczuje debilizmu. Nie planowałas przyszlosci z kolesiem i zabezpoeczylas sie jedynie gumka. Zostaniesz sama z dzieciakiem. Kilka nocy przyjemnosci i bedziesz musiala sie uzzerac z bachorkiem do konca zycia. Facet cie zapewne zostawi, bo sama piszesz, nie planujecie przyszlosci. A zwiazek bo jest dziecko chyba jest najgorszym rozwiazaniem. Zostaniesz samotna mamuska, bo facet chcial cie bzyknac a ty sie dalas. Sama napisalas ze jestes glupia, trzeba przyznac ci racje.

Gość syntezis
zgadzam sie w zupełnosci z abcabdc durna krowa z ciebie i tyle-dalas sie zaplodnic przypadkowemu samcowi, zenada

Gość zrozpaczona 233
pieprzycie od rzeczy .. ja zaszlam w ciaze ze swoim eks ,bo spotkalismy sie kilka razy na niezobowiazujacy sex,chociaz tak naprawde to bylo z milosci ,ale po prostu nie moglismy byc razem ,a ciagnelo nas do siebie... i coz powiem tak sie zdarza .. tez nie wiem ,czy bedziemy razem ,czy nie ...to juz 13 tydzien

Gość zrozpaczona 233
autorko pomysl co teraz zrobisz wiem ,ze jest Ci trudno mnie tez jest bardzo trudno ,ale nie usuwaj dziecka !!!

Gość Agata z Warszawy
abcabcd - obawiam się jednak, że to Ty masz problem. Przeżywasz, że jestem w ciąży i oburzasz się, że sypiałam z kolesiem, którego znam pół roku. Ja tego tak nie przeżywam jak Ty. I kto ma problem? W moim mniemaniu będzie co ma być. Nie przemyślałam jeszcze czy urodzę czy też skorzystam z pomocy środków farmakologicznych, więc daruj sobie z obelgami i potępianiem, bo nie robisz na mnie najmniejszego wrażenia.

Gość Agata z Warszawy
Nie kochana to nie facet chciał mnie bzyknąć tylko ja miałam na niego ochotę 🖐️

Gość zrozpaczona 233
Słonce tak sobie mysle ,a moze po prostu on dopiero po jakims czasie zakladal gume .a na poczatku kochaliscie sie bez zabezp;ieczenia i moze ten prejakulat sie wydzielil i od tego zASZLAS ,albo wraz z tym prejakulatem plemniki z poprzedniego stosunku ,ktory byl odbyty w niedlugim czasie ...jest taka mozliwosc ??od poczatku stosunku chlopak zakladal prezrwatywe??

Gość abcabcd
Latawico nie ja mam problem, tylko ty. Udzielasz sie na forum, wiec sie nie dziw, ze nie kazdy bedzie cie glaskal po glowce i moiwl jaka to biedna. Spoko bzyknelas go, on sobie poszedl, a ty zostalas z brzuchem. kompletuj wyprawke albo zbieraj kase na skrobanke. adios.

hmm:) jakie klotnie:) nic to nowego. dodam tylko ze dzieciaczki niczemu nie winne i kazdy chce zyc. al Autorko to Twoje zycie,Twoj wybor i Twoj brzuszek:) bedzie dobrze a facet tez sie napewno ucieszy-oni tylko zgrywaja twardzieli:P

Gość Kajusia79
Czy się ucieszy? Nie każdy facet się cieszy z ciąży więc się z Tobą nie zgodzę. Oby jednak ten się ucieszył.

Gość milejjjdi
Skoro używaliście prezerwatyw to zawsze lepiej dla spokoju sprawdzić jej stan po stosunku, żeby ew. zastosować tabletkę 72h. Szkoda, można było tego uniknąć

Gość dax
@abcabcd - masz problemy psychiczne, ze musisz bluzgac na forum ? Pokrecony jestes czy poraniony ?

Gość bongobong
Agata- nie sluchaj tych debili. Niewazne jak zaszlas w ciaze , kto "winny". Wez gleboki oddech i przemysl wszystko...czy chcesz i masz sile byc samotna matka. jesli nie sa women on waves- tam znajdziesz wskazowki. Inna moja rada to kliniki przygraniczne w Niemczech-sa tak oblegane ze maja juz info linie po polsku. KOszt 400,00 Pozdrawiam cie

Gość gxdfhbsdzh
najśmiejszniejsze jest to, że ktoś tam pisze, że ONA bedzie miała problem, a ON, to co święta krowa? też powinien się zangażowac w wychowanie dziecka, a jesli bedzie na tyle poje*****, że nie będzie chciał, to bedize musiał płacic alimenty i żyć z myślą, że gdzieś wychowuje się jego dziecko, bez ojca