Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda żonaaa...

Panowie.. jaki prezent chcielibyście dostać na 30tkę? Panie..

Polecane posty

Gość Mloda żonaaa...

Panie wypowiadajcie się również co kupiłyście lub byście kupiły? Zatanawiam się co kupić mężowi, ale nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy.. Może Wy macie jakieś pomysły? Mężczyźni, co dostaliście lub chcielibyście dostać?

Gość koktail39
Piękną świeża nastkę:-)

Gość aguti
odpowiedź jest w tytule: Panowie.. jaki prezent chcielibyście dostać na 30tkę? Panie..

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
mój mąż dostał ode mnie zestaw cygar z kuby;) dodam, że nie pali! Ale cygaro przy większej okazji zapali.

Gość Mloda żonaaa...
He he, spodziewałam się też takich odpowiedzi. No ale ja niestety mężowi pań w prezencie nie podaruje, nie są mu potrzebne bo ja mu wystarczam;P Może ktoś ma jakiś inny, że tak powiem normalny pomysł.

Gość Mloda żonaaa...
Zestaw cygar, całkiem fajny prezent i cena pewnie też fajna co..

Gość HMS..CRSS..Petard
Kurwa. Nawet życzeń nie dostałem (jak co roku zresztą), pewnie dlatego, że mało kto wie kiedy wypadają moje urodziny. Inną kwestią jest fakt, że cham sobie nie zasłużył. Tak już jest świat skonstruowany.

Gość marek_n89
Ja dostałem od żony to co chciałem czyli maszynkę Braun Cruzer. W sumie wydaje mi sie ze kazdy facet powinien miec ją u siebie w kosmetyczce.

Gość gość
My z facetem fundujemy sobie podróże. Ale z listy prezentów: zegarek maszynkę do głowy lub taką do twarzy jakiś gadżet do roweru/auta ubrania perfumy książki

Gość gość
karnet do empiku weekend w spa z gruponu karnet na silownie flaszke z dobra wodka karnet do kina dla 2 osob :-P

Gość marrrcinkow
Dobrze ze trafiłem na ta strone, bo daliscie mi swietną podpowiedz z ta maszynką Brauna. Juz wiem co podpowiedzieć mojej zonie zeby mi kupiła.

Gość deesssska
NA pewno to doskonały prezent dla kazdego faceta. Ja musze powiedziec ze na pewno taki praktyczny prezent zostanie doceniony przez naszego faceta.

Gość olka6662
W sumie to nie jest taki zły pomysł. Ja teraz tez juz zaczynam zbierać pomysły na prezenty i nie ukrywam ze własnie największy problem mam z mężem, bo tutaj zawsze jest wielki problem, ale chyba z tą maszynką dałyście mi do myslenia.

Gość kosssiowa2
To prawda. Taka maszynka jest doskonałym pomysłem na prezent i wydaje mi sie ze własnei spodoba sie kazdemu mężczyznie.

Gość gość
Porsche.

Gość EHEHEHE
Bardzo dobre cygaro bądź paczkę cygar. Ewentualnie dobrą butelkę whisky, ale na prawde dobrą, a nie jakiś Johnny Walker czy inny Jack Daniels.

Gość gość
Dobra wódka zawsze się sprawdza i przydaje.

Gość gość
mój maszynke ma chce mu kupić samochód tylko nie wiem zabardzo jaka marka bedzie dobra

Gość muradd
Samochód...dobre :-) Takie prezenty to wolę sobie sam kupować, niż żeby mi żonka kupiła. Z golarki bym się ucieszył.

Gość gość
Tak mi sie wydaje ze z tą maszynką to rzeczywiscie wcale nie jest zły pomysł a na pewno moze sie spodobac jako prezent. Zwłaszcza ze mówimy też tutaj o naprawde dobrej marce.