Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqdwqdwqd

Internet jest fałszywy i zakłamany niestety

Polecane posty

Gość dqwdqwdqdwqdwqd

do takiego doszłam wniosku czytając choćby posty stąd przez pewien czas. Większość jest tu piekna , mądra i wspaniała z tego co ludzie piszą. a wystarczy pożyc troche w realnym świecie i się porozgladać po ulicach i już wiadomo ,ze tak nie jest. no chyba ,ze tu sie zgromadzila elita naszego kraju w co watpie poza tym strasznie dużo nienawiści , nietolerancji w tym internecie jakaś maskara poprostu... nie wiem czemu niektórzy z was tu siedzą całymi dniami bo przecież to nic nie wnosi

Gość dqwdqwdqdwqdwqd
no i jeszcze tu jest każdy najmądrzejszy jak to w internecie ,a jakby go poznać na zywo to pewnie w wielu przypadkach byłaby porażka

Gość nawet teraz
To jest terapia antystresowa i antydepresyjna za friko - no oprócz opłaty za net. Ja się nie dziwię. A co do nietolerancji czy zawiści, to życie dało nam Polakom tak po du..e, że jesteśmy nieufni, chcemy poprawić swój byt, a z biedy luksusu nagle nie zdobędziesz, stąd trzeba sobie radzić, tyle, że co chcemy zaoszczędzić, to Tusk ładuje p0odwyżki i z biedaków robimy się nędzarzami,a pozostali to już ubóstwo, ale co tam zamachy, afery, złodziejstwo, oszustwa, podwyżki cen wszystkiego itp, aby tylko rząd się nachapał - ludzie mają tego dość, mają dość kłamstw, mają dość sieczki medialnej, że Kaczyński jest zły, podczas, gdy każdy głupi, że zły jest Tusk, bo widać co zrobił z Polską przez ostatnie kilka lat. Nie dziw się zatem, że jak ktoś nie ma na jedzenie, czynsz itp, to jest smutny, sfrustrowany i w internecie wylewa swe żale. Wyzwiska są złe, ale żale - normalne.