Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdx

Kłamcy wyrafinowani dziecio....

Polecane posty

Gość kdx
teraz był w sklepie wcześniej u rodziców drewno... rąbał kłamcy a Kasia jak mówi o teściach o to się uśmiecha

Gość zosia z krynicy górskiej
na kazdego znajdzie sie jakis paragraf. gdyby chcieli ja udupic to juz by to zrobili. to jakas grubsza sprawa, o jakiej my nie wiemy.

Gość zenek z karpacza
widać że się wstydzą i sumienie ich gryzie

Gość zenek z karpacza
unikają wzrokiem kamery kłamcy teściowa pewnie jedyna sprawiedliwa

Gość kdx
dobrze ale co dziecko winne? że jak pies zostało pochowane Oni są nienormalni jak im głupio to czego biegają udzielają wywiadu jak to ludzie są dla niej źli bo dziecko zabiła ciekawe czemu

Gość kdx
biedni nie mogą nic zaplanowac bo nie wiedzą kiedy rozprawa:I

Gość kdx
mam nadzieję że ukarzą ją ja pierdziele bez włączonych świateł jedziesz to ponosisz większe konsekwencje niż ona

Gość zosia z krynicy górskiej
słuchajcie, a może to prawda co mówią? że tej całej Madzi nigdy nie było?

Gość zenek z karpacza
jak to madzi nie było możesz powiedzieć więcej na ten temat

Gość kdx
nikt nie pochowa pustej trumny

Czemu się tak podniecasz jej tragedią? O jakich swoich problemach chcesz zapomnieć?

Gość kdx
o żadnych, nienawidzę ludzi którzy najpierw się ruchają wiedząc czym to grozi a potem sobie rzucają dzieckiem i jadą na wakacje do Łodzi

Gość nawet teraz
To jest sprawa poważniejsza. To nie są ludzie. To są obcy. Badani jesteśmy pod względem akceptacji dla obcej nacji, czegoś, co ma skórę człowieka, ale uczuć nie da się zreplikować. Normalni rodzice w żałobie są miesiącami rozżaleni i z całą pewnością w sytuacji zagrożenia dziecka, dzwonią po pogotowie, straż, policję, do szpitali, rodziny - gdzie się da. Normalni rodzice nie wynoszą dziecka z obrażeniami ciała na mróz, udając, iż dziecko żyje. Wreszcie, normalni ludzie nie grzebią dziecka byle gdzie, jak kota czy psa. To nie jest ludzkie, bo to nie są ludzie. Ani Rutkowski, ani rząd, nie wypowiadają się na ten temat, bo to zmowa milczenia po to, abyśmy, jako ludzie, a zwłaszcza jako Polacy - najmądrzejszy naród świata, nie wpadli w panikę, paranoję albo, jak by to było w przypadku wiekszości z nas - nie zaczęli zadawać niewygodnych pytań, na które, ani rzad Polski, ani inny odpowiadać nie chce. Bądźcie czujni, bo to, co się wokół Was dzieje, nie jest już tym, co było kiedyś i obcy są wśród nas. A Ci, którzy nas okradają za pomocą ustaw emnerytalnych, wyższych podatków, wyższych cen paliwa, żywności i innych środków niezbędnych do życia itp, zbierają sobie kasę na jakąś arkę tudzież bunkier. Podsumowując - to nie są ludzie, a Wy zostaliście poddani programowi na żywo - takiemu reality-show: Jak Polacy zareagują na tragedię w rodzinie i zbeszczeszczenie wartości rodzinnych. Efekty widać w Waszych postach - nie wiecie o co chodzi, ale instynkty macie dobre, ludzkie i obyśmy za dużo obcych nie musieli znosić. Albo żeby nas nie zjedli, nie zabili itp. Nie żartuję, piszę całkiem poważnie, ale źródeł nie podam, bo zbyt wiele osób, by chciało wiedzieć, skąd ja to wiem, a mi sława nie jest potrzebna. Bądźmy dla siebie dobrzy i walczmy o dobro i prawdę - tak można rozpoznać kto jest człowiekiem, a kto obcym.

@kdx Powiedz mi, skąd w Tobie tyle nienawiści do ludzi? Ja w tej tragedii widzę ludzi zagybionych, zdruzgotanych. Którzy założyli rodzinę nie do końca świadomie. Uwikłani w życie z dziadkami. Widzę ludzi zagubionych, poplątanych którym brak harmonii. Widzę ludzi którym warto okazać troskę, empatię miłosierdzie. Widzę ludzi, którzy przez wiele lat będą napiętnowani i będą dźwigać publicznie krzyż swoich czynów i decyzji. Ludzi którzy utracili prywatność, szacunek sąsiadów, społeczeństwa. Ludzi którzy będą szkalowani, nagabywani, wyzywani. Widzę ludzi nieszczęśliwych, potrzebujących MIŁOŚCI. Oni potrzebują miłości a ty dajesz im ... nienawiść? Jesteś niechrześcijaninem? Jeśli tak, poczytaj jeszcze raz np. przykazanie Miłości.

Gość _-_-_Daro_-_-_
Zajmijcie się własnym życiem a nie cudzym.

Gość do nawet teraz
DO NAWET TERAZ: Dziękuję Ci bardzo za Tą wypowiedź. Miałam parę refleksji czytając ją... Dzięki;)

@Daro A kiedy ekscytacja cudzym zyciem tak fajnie nas pobudza i pozwala uciec od sowich frustracji, pustki, czy zwyklej nudy ...

Gość no i co?
tylko nie wyskocz przez okno! kiedy brata aresztuja

Gość qFkMaTXfoOf
Evde kullamak amacyla bi vatloj dfczenleyici almak istiyorum. Bana tavsiyelerinizi sf6ylermisiniz ev 2 kat, 2 buzdolab, 2 e7amar makinas, 2 bulak makinas vb. gibi degerlendirirseniz sevinirim