Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderkaa89

NIENAWIDZĘ SWOJEJ PRACY!!!! A KAŻDY DOOKOŁA SIĘ PODNIECA :?

Polecane posty

Gość Sanderkaa89

Pracuję w fabryce produkującej żelki i inne słodycze, np kolorowe lizaki, takie w kształcie świderków. Każdy dookoła się podnieca i wciąż powtarza, że mam się fajnie i że mi zazdroszczą, ze pewnie sobie siedze i jem je :o To okropne. Praca ciężka, brudna ( wyobrażcie sobie, ze musicie rękami babrać się w klejącej się masie) jest albo bardzo gorąco albo bardzo zimno, zapach specyficzny, też niezbyt przyjemny. Muszę dźwigać ciężkie tace, i pracować jak motorek. O jedzeniu nie ma mowy, bo po pierwsze nie wolno, a po drugie, nawet nie ma na to czasu. ale to przecież taka KURWA zajebista praca :o mam dosyć ;( I ciągle tylko słyszę od znajomych i rodziny że jestem chamska i samolubna, bo sama się najem w pracy, a im do domu nie przyniosę ani jednego żelka :(

Gość idz do lekarza
chyba sie z choinki urwali :D

Gość Sanderkaa89
ciężko mi z tym, bo w domu zamiast odpoczywac, to tylko slucham jaka to straszna nie jestem :(

Denerwują Cię znajomi czy bardziej praca? Jedno i drugie można zmienić, ale nie wiem co Cię najbardziej męczy ...

Gość Sanderkaa89
mam pracę, szukam innej, bo ta jest straszna, ale nie jest łatwo wcale z pracą, a przecież nie chcę trafić gorzej? Znajomi i rodzina mnie też denerwują, bo zamiast wspierać, to dobijają :(

Gość Ruth Van Nisterlooy
Kurwa myślałem że jesteś kurwą.

Gość Kombinatorska przeprowadzka
no kurwa przeciez to FABRYKA co za ludzie ale i tak ci zadroszce pracy