Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość patpatpat

dziwny ból głowy i ucha

Polecane posty

Gość patpatpat

od jakiegoś czasu ( około 2-3tygodni) nękają mnie bóle głowy. Tzn najczęściej nad ranem jak jeszcze śpię, albo jak się budzę, ale w ciągu dnia czy wieczorem także. Boli mnie czoło nad lewym okiem, oko oraz część potyliczna przy karku.. czasem mi się wydaje że mam jakiś światłowstręt czy coś. I wcale nie jestem jakaś przemęczona bo nawet jak mam ciężki dzień to odbijam sobie następnego dnia i śpię parę godzin więcej. Czasem jak mnie boli to zauważam że powieka w lewym oku jest lekko opuchnięta i że mam mniejsze oko. Dodam że raczej jem zdrowo, ruszam się codziennie, dużo spaceruję, nie jestem otyła oraz nie chorowałam nigdy jakoś przewlekle. Co do bólów ucha które mam tylko w nocy to jest tak, że budzę się w nocy (z powodu bólu) albo nad ranem i boli mnie całe ucho (małżowina i w środku), jest całe czerwone i mam uczucie jakby płonęło z gorąca choć tak chyba nie jest, w dodatku wydaje mi się jakby w środku ten wosk mi się rozpuścił i pływał tam (tak wiem że to śmiesznie brzmi:D) ale tak właśnie czuję. Dodam że uszy myję pod prysznicem codziennie oraz patyczkiem po kąpieli (ale nie wkładam bardzo daleko). Już sama nie wiem czy to się jakoś łączy czy nie.. pomóżcie mi, może ktos z was miał coś podobnego. Próbowałam znaleźć coś w internecie ale jak poczytałam to oczywiście mam już guza mózgu, raka i wszystko co najgorsze a ogólnie to juz powinnam nie żyć :D czekam na jakaś odp, z góry dzięki za pomoc! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować