Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BenyKuleczka

Nasza Emigracja -Londyn

Polecane posty

Gość kingalskiewad
po pierwsze nie przebywaj wsrob polakow bo nigdy sie nie nauczysz :p

Przypomniał mi się minus :) Jest on rezultatem jednego z plusów - produktów spożywczych. Powiększyłam się o około 10 kilogramów. uwielbiam tutejsze pączki. Bardziej niż polskie. Trochę mnie zgubiły, ale nie tylko one ;)

Gość kingalskiewad
moglem jechac do londynu do poracy ale oczywiscie nie chcialem. tu gdzie pracowalm glowna siedziba firmy byla w londynie i mi proponowano ale ja wolalem isc na socjal i sie ksztalcic :)

Momograf---> ostatno bylam w Paryzu i zakochalam sie w tym miescie.Zazdroszcze.Gdybym znala jezyk to chetnie bym tam zamieszkala.

Przypomniał mi się minus. Jest on rezultatem jednego z plusów - produktów spożywczych tu dostępnych i mojej chęci spróbowania. Powiększyłam się o 10 kilogramów. A no i pączki zrobiły swoje, bo te pączki co tutaj są bardzo mi smakują. Bardziej niż polskie. Ale teraz podjęłam walkę. Mogę je jeść, ale tylko oczami ;)

Lawendow:)a--> Wood Green bardzo nie lubie.Jak musze jechac tam na zakupy to szlag mnie trafia:)Ale coz.Ja tez przechodzilam tu okresy" lezenia w Lozku"Ale to minie,Najistotniejsze abys wyrwala sie z tej fabryki ,Londyn to miasto wielu mozliwosci ,tylko poprostu trzeba wiedziec jak z tych mozliwosci kozystac.A moze jakis wolontariat?Np.na pare godzin tygodniowo? zawsze to cos do wpisania w CV,czasami taki wolontariat moze przeksztaucic sie w permanentne zatrudnienie.Bediesz miala do czynienia z obcokrajowcami i bedziesz zmuszona mowic po angielsku:)Moja dobra znajoma wlasnie w ten sposob znalazla prace z dziecmi niepelnosprawnymi( a nie miala kier.wyksztaucenie i kiepski jezyk) x

chyba forum sie zawiesilo,ale juz dziala!!!Lawendowa---> ja tez przytylam,co prawda paczkow nie lubie ale innymi kulinarnymi przyjemnosciami sobie zycie umilam:)

Gość bl3b3lb3
Jadę do Londynu na święta, w przyszłości planuję tam zamieszkać :)

Witaj Lawendowa mamo,wczoraj cos mielismy mala awarie :) Jak minal dzien? Ja praktycznie caly przespalam,teraz relax w lozku i jednym okiem ogladam "Cudowne Lata" tak mi sie jakos przypomnialo...xx

Gość hihihix1000
Śmiem twierdzić, że Lawendowa mama to ta sama osoba, która pisała o grubej Polce, która wyszła za Araba. Tak się biedactwo pieniło i wypisywało kim ona to nie jest. Ależ to żałosna osoba!!!

Gość Marko-Polo
Jeśli przeprowadzka do Anglii to tylko z nami !!! MARKO-POLO Przewoz osob i paczek PL-UK Zajmujemy się profesjonalnymi przewozami na trasie Polska-Anglia. Nasi doświadczeni kierowcy bezpiecznie dowioza Cie do celu. Nasze usługi : Przewóz osób Przewóz paczek Przewóz towarów Przewóz zwierząt Przewóz samochodów oraz części samochodowych Przewóz motocykli,Quadów Przewóz mebli Realizacja indywidualnych zamówień Przeprowadzki Istnieje możliwość stałej współpracy (dostawy do sklepu itp) Posiadamy wygodne busy z DVD i klimatyzacją. Kontakt z nami: tel w Polsce: +48 222 922 661 +48 888 077 787 tel w Anglii: +44 793 699 86 66 +44 799 906 68 34 Znajdziesz nas rowniez na Facebooku www.facebook.pl/MarkoPolo.transport NA MIEJSCE - NA CZAS - NA PEWNO