Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowany poniedziałkiem

zamówiłem umywalkę

Polecane posty

Gość zdołowany poniedziałkiem

na allegro ,mineło 3 tygodnie zanim ją dostałem.Nie rozpakowałem ją na miejscu ,tylko na budowie po 2 dniach ,okazała się pęknięta ..750zl poszło w ch...... . Co moge zrobić ,rozumiem że reklamacja mnie nie obejmuje ,bo nie sprawidziłem paczki przy kurierze

Wydaje mi się, że masz prawo do reklamacji i jeśli firma jest uczciwa to ją uzna. Kiedyś kupiłam półkę w zwykłym sklepie i okazała sie uszkodzona, ale zauważyłam to dopiero po dwóch tygodniach kiedy mój kuzyn usiłował ją złożyć, zadzwoniłam do sklepu i bez problemu wymienili ją na nową, chociaż też myślałam że nie uznają reklamacji. Na Twoim miejscu spróbowałabym, w końcu i tak nie masz nic do stracenia.

Gość ,xmnvdksghdjrf
nie stety reklamacja bedzie nie uwzgledniona bo stwierdza ze mogles ja sam uszkodzic , jakbys sprawdzil przy kurierze to by uwzglednili ...

Gość nie wiem jak to jest z allegro
ale moja koleżanka reklamowała skórzaną kanapę po 8 miesiącach i wygrała.Na początku nie chcieli jej uznać ale poszła do rzecznika praw konsumentów i po 4 miesiącach przepychanki uznali reklamację.

Gość Men Struacja
Zamów jeszcze jedną przez tą samą firmę kurierską i u tego samego sprzedawcy może nie będzie teraz penknięta.