Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaagata

Bol podczas stosunku

Polecane posty

Gość Mamaagata

Witam Jakiś czas temu urodziłam synka i powiem szczerze ze podczas stosunku nie jest tak samo jak było dostaje orgazmu tylko w jednej pozycji byłam u lekarza badali mnie i niby wszystko wporzadku mocz tez wporzadku więc kurcze dlaczego boli? Zwłaszcza jak kochamy sie w pozycji tak zwanej "na pieska" to wtedy bardzo boli i nie mam żadnej przyjemności z tego :-( czy któraś miała podobny problem ?

no ja po pierwszym porodzie nie miałam takich problemów ekspresem wszystko wróciło do normy a przy porodzie byłam nacinana przy drugim chociaż o nacięcie prosiłam nie nacieli mnie bo położna stwierdziła że damy rade no i nie daliśmy i pękłam :/ i od tamtej pory minęło już 16 miesięcy a o pozycji na pieska nadal mogę tylko pomarzyć :/ to ponoć minie ale nie mam pojęcia kiedy :/

Gość Mamaagata
No ja tez byłam nacinana i tak po porodzie było wsystko super nic nie bolało dopiero od jakiś dwóch miesięcy bol sie pojawił :-/ i kurcze wiem ze mojemu partnerowi nudzi sie juz ta pozycja i mnie tez no ale co tu zrobić :-(

Gość nimmu
a nadżerki tak czasem nie masz?

Gość Mamaagata
Kurcze nie wiem byłam u lekarza i powiedziała mi po przebadaniu ze jest ok a żadnych objaw nadzerki pomijając bol nie mam :-/

Gość nimmu
ja tam objawów nie miałam a nadżerka była i sprawiała ból podczas głębszej penetracji. Może po prostu penis uderza w szyjkę macicy i stąd ten ból. Może więzadła macicy się nadwyrężyły po ciąży i szyjka jest niżej niż wcześniej.

Gość Mamaagata
Hmmm oki wielkie dzieki za pomoc pojadę chyba do polski i do polskiego ginekologa bo moze tutejsi są tepi :-/ dzieki

Gość Mamaagata
Hmmm oki wielkie dzieki za pomoc pojadę chyba do polski i do polskiego ginekologa bo moze tutejsi są tepi :-/ dzieki