Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzz111222

Faceci co myślicie?

Polecane posty

Gość zzz111222

Mój kochany zapewnia o miłości ,myśli o ślubie. Ale ostatnio taki incydent: Byliśmy u znajomych,sporo sobie popił i zaczął przytulać dziewczyne kumpla i gadać take tam że i tak ja lubi i kocha robił to gdy ja siedziałam koło niego .Do kumpla też że go kocha i nawet buziaka mu dał. Ale dziwi mnie zachowanie wobec tej dziewczyny bo na codzień to oni sie nie lubą i dogryzają sobie ciągle. Jak sie go spytałam czy go pociaga i czy by chcial sie z nia przespac to stwierdził że nie i że nawet o tym nie myślał bo dziewczyna kumpla jest nietykalna. Dodam że jesteśmy już sporo po 30 i 2 lata razem. A i tak nie daje mi to spokoju.:-(

Gość makal
bzyknalby ja bez mrugniecia okiem gdyby cie nie bylo :)

Gość zzz111222
Ktoś coś poradzi?

Gość kocha i
bzyka...

Gość zzz111222
Coralick-niby tak ale ją tak ściskał dla żartu i szczypał a mnie nie. Tłumaczyłam sobie że nie chciał mi dokuczyć no ale sory ! Siedzi do mnie tyłem i jej dokucza -odwrucił sie jak go szturchnełam i dał mi buziaka.Głupie śmiechy chichy i znowu. Coś mi tu śmierdzi:-(

Gość zzz111222
A jak to jest z wami Panowie????????????????????

Gość Z nami to jest tak...
...że nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Najbardziej ukochanemu misiaczkowi na świecie, potrafi po kilku latach małżeństwa odbić palma i zacznie Cię zdradzać. Więc jeśli facet w trakcie związku przed śłubem sprawia wrażenie zainteresowanego innymi kobietami, to raczej trzeba pogonić gada.

Gość zzz111222
Dzięki za wypowiedzi. Musze to przemyśleć. Podobno po pijaku robimy to na co nie mamy odwago na codzień.

Nie uważam, że po pijaku robimy zawsze rzeczy o których marzymy na co dzień. Czasami niektórzy dostają tzw. "małpiego rozumu" i robią rzeczy głupie, których później się wstydzą. Ale jeśli facet ma się puszczać po pijaku, bo dostał "małpiego rozumu", to też lepiej pogonić gada :-). Nadmierne spożycie może wyjaśnić pewne zachowania, ale nigdy ich nie usprawiedliwia.

Gość zzz111222
nie sądze by po pijaku zdradził. Bardziej sie martwie że w realu może go ciądnąć do niej .A te głupie teksty że ona jest nie mądra brzydka i to dogadywanie sobie na każdym kroku to tylko zasłona dymna. Kumpel ją poznał jak ten mój był sam i spotykali sie w 3 -może marzył o niej jak o kimś bliskim i do końca mu nie przeszło?

E tam, on prawdę mówi, że ona jest niemądra i nieładna. Ale faceci się puszczają też z takimi, o których tak sądzą. :-)

Gość hthfhf
Tylko się wygłupił i to po pijaku, mogłaś delikatnie mu dać do zrozumienia w trakcie imprezy żeby tego nie robił, a teraz masz żal że biernie się przyglądałaś. Jakoś jemu koledze to nie przeszkadzało, nie uznał że człowiek depcze mu po trawniku. Pogadaj spokojnie o tej sytuacji, rozmową można wszystko załatwić, podaj mu mocny argument: co by było gdybyś ty się tak zachowała? Każdy facet interesuje się innymi samicami i będzie się oglądał na inne, po prostu tacy jesteśmy i nic tego nie zmieni. Trochę zaufania, bo zwariujesz i on cie zostawi.

Gość łoooojeeeej
to nic nie musi znaczyc, ale jesli sobie takiego zachowania nie zyczysz, zwyczajnie popros go, zeby tyle nie pil nastepnym razem