Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gudgjkbk

madia markt a zwroty towaru( wrocław)

Polecane posty

Gość gudgjkbk

Tak wiec przed wczoraj zakupiłam u nich słuchawki ktore mialy byc na prezent jednak okazało sie ze nietrafiony prezent bo ktos juz ma takie same.Czy jak pojde do tego sklepu z paragonem i zapytam czy moge oddac czy bez problemu przyjma i oddadza mi kase? (media markt wrocław galeria dominikanska)

Gość gudgjkbk
no tak ale czy nie beda robic problemow i dopytywac sie dlaczego,i czy oddadza mi kase czy beda kazac wymienic na inne badz cos innego?

Raczej oddasz bez problemu, warunek: musi być 0opakowanie nienaruszone i musisz mieć paragon.

Gość przy zakupie bluetooth
adsadsa Raczej oddasz bez problemu, warunek: musi być 0opakowanie nienaruszone i musisz mieć paragon. mi tam bez problemu oddali kase mimo ze opakowanie bylo rozerwane

Gość dfsgdgdasg
możesz, ale zamiast pieniędzy dostaniesz bon do wykorzystania w mm :O zwroty to fikcja :classic_cool:

Gość gudgjkbk
zwrocili mi pieniadze:) gosc w serwisie na dziendobry powiedzial mi ze nie ma takiej mozliwosci( dlaczego nie wiem) ale powiedzialam ze pani na markecie ktora poprosiłam o pomoc w wyborze nawet pokazała mi w jaki sposob mam otworzyc pudełko w razie zwrotu zeby nie uszkodzic, to facet kazał mi isc na sklep i ja znalesc.Tak wiec zrobiłam na szczescie znalałam owa pania i powiedzialam ze prezent nietrafiony,pani przyjeła sprawdzila czy działa po czym powiedziala zebym worciła do tego typa z serwisu i ze za chwilke do niego przedzwoni.Tak było gosc bez zadnego ale wydał mi fakturke z ktora udałam sie do kasy i swoja kase odzyskałam:D Nie rozumiem dlaczego robia jakas łaske ze za bardzo nie chca zwrotow za oddaniem pieniedzy.Zenada to nie targ...:-o

Mi właśnie zwrócono pieniądze bezproblemowo (akurat nie we Wrocławiu, ale to nie powinno mieć znaczenia). Nawet nie patrzyli czy wszystko w pudełku jest i nie patrzyli na datę zakupy (akurat u mnie zakupu dokonaliśmy dzień wcześniej). Bezproblemowo.