Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaasobieejaa23

taki troche glupi problem...

Polecane posty

Gość takaaasobieejaa23

Liczę że coś napiszecie... a wiec mam taki problem mam męża kocham go nad życie i mamy razem synka ale jeszcze zanim nie bylam z moim to miałam taka miłosną przygode z jego kolegą który pracuje u nas w firmie. Nie moge o nim zapomnieć wiem że to jest trochę głupie no ale co zrobie... Na dodatek on mieszka nie daleko nas i to jeszcze bardziej mi to przypomina to co było kiedyś między nami. Powiem jeszcze jak juz np rozmawia z moim i ja jestem przy tym to nawet nie spojrzy na mnie tylko powie czesc i tyle. Ja się zastanawiałam jak by no byl ze mną sam na sam to ciekawe co by powiedział i czy w ogóle coś powiedział... co o tym sadzicie? Mam dać sobie spokój?

Gość poniedziałek19
Ale właściwie co miałby ci powiedzieć? Boisż się, ze kiedyś się wygada, masz ochotę to powtórzyć czy nadzieje, ze zaprosi cię na kawę i powspominacie "stare, dobre czasy"? A może on nie odzywa się do ciebie, bo obawia się właśnie tegoo, ze będziesz robić jakieś aluzje do przeszłości?

Gość katerrinna
Facet juz dawno zapomniał o przygodzie a ty sie nakręcasz.

Gość owia
najwidoczniej tobie na tym zależy, facet dobrze robi, bylo mineło, kumpluje się z twoim mężem, a ty chcesz w ten sposób zepsuć wszystko, daj spokój i zajmij się dzieckiem i mężem przecież już dokonałaś wyboru