Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowana+++

Ta, która bezczelnie zarywa mojego faceta

Polecane posty

Gość oczywiscie ,ze moze byc
Polly , oni im nic nie wciskaja . Te dziunie same do lozek wskakuja i jeszcze mysla ,ze sa wielkimi boginiami seksu , bo potrafia uwiesc faceta . Tylko kto kogo tun uwodzi i wykorzystuje ?:-0

Gość NoweŻyciee
Znam takiego, co już 5 lat mówi że się rozwiedzie mojej znajomej, która w to wierzy że nadejdzie ten dzień

anonimowa ja biore sie tylko z takich ktorych jest szansa odbic:) a co do tego seksu to jesli jestes wolna, a seks jest dobry to mysle ze warto jeszcze jakis czas kontynuowac a noz widelec zmieni zdanie:)

Polly , oni im nic nie wciskaja . Te dziunie same do lozek wskakuja i jeszcze mysla ,ze sa wielkimi boginiami seksu , bo potrafia uwiesc faceta . Tylko kto kogo tun uwodzi i wykorzystuje ?:-0

oczywiscie ze moze byc jak sie znajde po drugiej stronie to wtedy bede myslala

faktycznie, wielka sztuka, odbić znudzonego żoną faceta, którego potem tobie odbija następna, albo pozew rozwodowy wyśle go do kryjówki pod kapciem żony.

Teraz spotykam sie z jednym, ktory ma zone, ale nie maja dzieci. Ma sie rozwiesc. no no no, a potem Ciebie tak załatwi z nową dziunią, jest się czym chwalić ;)

ten moj ma w najblizszych tygodniach wniesc pozew rozwodowy. Dzieci nie maja, wiec nic nie stoi na przeszkodzie

moorland a co to za roznica czy ma zone czy nie, ma pozycje, ma pieniadze, jest przystojny i zaradny. obserwatorka nie martw sie juz ja tak zrobie ze nie odejdzie do innej:)

Gość anonimowa :):):):)
daj nam jakies konkretne rady :D co zrobisz

figga , a ilu juz uwiodlas ? I w jakim celu to robisz ? Dla kasy i seksu czy po prostu w ten sposob szukasz kandydata na meza?

Gość NoweŻyciee
Figa Tylko cóż z tego że odbijesz takiego, nawet jeśli, to potem inna go może odbić Tobie, skoro on taki podatny :) jak mój i żebyś się z**ała w majty to nie zatrzymasz, bo Cię zrobi m bambuko z inną

,, obserwatorka nie martw sie juz ja tak zrobie ze nie odejdzie do innej,, ---no wlasnie figga , co wtedy zrobisz ?

oczywiscie ze przed tym spotykalam sie z 3 zonatymi. Wszystko to byli panowie po 35 roku zycia. Faceci po 30 z pozycja sa juz dawno pozajmowani. Szukam w ten sposob kandydata na meza, bo mam juz 32 lata, co nie wyklucza ze interesuja mnie ich pieniadze, bo sama malo zarabiam i oczywiscie seks.

bede o niego dbala, zapewniala mu dobry seks, kobieta musi dbac o siebie zeby caly czas byc atrakcyjna, wtedy facet sie nie znudzi. Bede podbudowywala jego ego itd.

ale taki facet , nie jest dobrym kandydatem . A co zrobisz , jak znajdzie nastepna tak jak ty ? Co z nia zrobisz ?

a ci faceci faktycznie pewnie uważają, że taka laska co można ją wyrwać na kasę jest idealną partnerką na żonę:0 I skoro właśnie się wyrwali z małżeńskiego kieratu z wielką ochotą zaraz pomaszerują przed ołtarz. To co tam o naiwności pisałaś?

polly ma racje , poza tym spotykalas sie z 3 i jakos zadnego nie usidlilas . Pobzykali , poruchali , zabawili sie i to by bylo na tyle .

Jak bedzie inna to wtedy bede sie martwic i walczyc. Poki co ten moj teraz sklada papiery o rozwod. Nie jestem naiwna. Dopielam swego.

zresztą jak taki mężuś uwolni się z małżeństwa, przysłowiowo dostanie wiatru w żagle to ostatnią rzeczą, jaka mu przyjdzie do głowy jest tworzenie rodziny. Takie panienki są potrzebne tylko do łóżka, jeszcze flaki sobie wypruwają żeby panu dogodzić.

bede o niego dbala, zapewniala mu dobry seks, kobieta musi dbac o siebie zeby caly czas byc atrakcyjna, wtedy facet sie nie znudzi naprawde sądzisz, że wyłącznie na tym opiera się małżeństwo ?

dom prowadzic, gotowac i takie tam tez potrafie wiec o to sie nie martw

Gość magdakakkaka
a ja własnie odniosłam inne wrażenie - że facet interesuje sie kobieta jak ona go "olewa", nie lata za nim, nie dogadza mu nie wiadomo jak, widzi, że kobieta ma swoje sprawy a on nie jest pępkiem świata dla niej. Wtedy jest dla niego interesująca, jak ma swoje zdanie, swoje pasje, swoje sprawy. Bynajmniej tak wynika z moich obserwacji, ale nie wiem sama może sie nie znam :D

I ni daj Boże Misio zauważy, że wokół niego są setki jeszcze ładniejszych, młodszych i też chętnych...

Gość magdakakkaka
prawda jest taka, że jeżeli facet od początki biega za spodniczkami, to chociaz go usidlisz to znajdzie sie kolejna ktora mu tą kiecką przed nosem pomacha:O są faceci którzy są podatni na takie zaloty, i sorry ale co byś nie robiła to on i tak pojdzie w tango :O sztuką jest wydaje mi sie znaleźć faceta który nie jest psem na baby, któremu nie musisz dogadzać nie wiaodmo jak bo sam sie umie soba zająć i przede wszystkim kocha cie taką jaką jesteś - czy w chorobie, czy w ciązy. I nie mówcie mi ze nie ma takich facetów - bo są, znam takie przypadki, ale na prawde trzeba miec szczescie zeby trafic na fajnego normalnego faceta.

ten moj nie chodzi w tango, jest bardzo ulozony. Bede go pilnowac:)

magdakakkaa: Właśnie o tym wcześniej pisałam- nie do końca jest tak, że on ma mieć wszystko podane na tacy- nadmiar cukru w cukrze też się przejada:) ja jestem od dwóch lat w związku- i uwielbiam takie właśnie podchody- on się stara, ja też- obydwoje musimy o siebie zabiegać...

Gość magdakakkaka
figa i sądzisz ze go upilnujesz? Nie ma szans, jeżeli on ma taki charakter to predzej czy pozniej bedzie szukał nowej kochanki, albo sama sie znajdzie. Zresztą sama wiesz ze ma taki charakter bo na to go złapałas... jak zdradził zone to dlaczego nie ma zdradzić ciebie?

on nie ma takiego charakteru, to jego zona jest jedza. On jest bardzo porzadny i ulozony. Takiego szukalam:) Jestem po prostu od niej lepsza, dlatego od niej odchodzi.