Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

odpowiedz na pytanie czemu chlopy zdradzajo

Polecane posty

Dzis nie o grubych we sklepach, a o grubych zdradzanych babach. Czensto widze pytania czy wszytkie chlopy zdradzajo, co jest powodem I czy mie terz to spotka. Kturz lepiej morze znac odpowiec jak nie sam zdradzajoncy mezczyzna! Tagrze panowie, dzis pytamy Was, jesli zdradzacie to dlaczego? wedlug naszych statusuw, pszeprowadzonych przez nas wynika, ze najczensciej zdradzane sa grube baby, oto kilka powoduw dla czego: 1. Bo sa grube 2. Bo tluszcz zalal im wszystkie otwory 3.bo sa tak grube, ze w gre wchodzi tylko jedna pozycja, bo dupy ruszyc nie mogo, chyba, ze chlop dla zachenty bedzie trzymal kielbase I wabil na to partnerkie 4.bo smierdzo 5. Bo lepoiej jest przeleciec szczupla laskie typy doda, albo paris hilton, albo curkie prezydeta kasie tusk, niz jakoms spasiono tlusto loche. Wymieniac. By tu morzna bylo wiele, ale menzczyzni niech sie sami wypowio.

Lewytan skond takie informacje? Ja sie z tym nie zgodze, chyba ze wszystko jeszcze psze de mno. Ale gdzie to poientnastu partneruw, musialabym zyc ze dwiescie lat, zeby wyerobic sie ze wszystkimi.

Gość romerio
Lewiatan, większej cioty, dupoliza i marnego bawidamka jak ty, to jeszcze nie widziałem

Gość jjyujjh
fiel----------> zainwestuj w słownik ortograficzny a potem dobra dieta na schudniecie :classic_cool:

Gość lonnnek
po pierwsze to radze autorowi trochę romansu ze słownikiem, bo te błędy są tragiczne. a po drugie no cóż i kobiety i faceci zdradzają nie ma reguły.

fiel -> po pierwsze pisz po polsku po drugie mówienie ze tylko faceci zdradzają to głupota.

No to przyznawac sie grube maciory, ktora zostala zdradzona? Niech sie wypowio I grube I chude I chlopy, jakie jest prawdopodobienstwo ze zdradzo grubo, a jakie jest prawdopodobienstwo, ze zdradzo chudo? A w. Ogule to jest jakes prawdoopodobienstwo, ze ktos sie zwionrze z grubo?

Gość pomiot
taki to podmiot

Gość jjyujjh
fiel------------> dziecinko ile ty masz , ze takie błedy ortograficzne robisz ? file masz takie problemy z tusza ? to moze do dietetyka ?

Okiej znalazlam slownik, a wiec do dziela. Nie mowie, ze tylko mezczyzni zdradzaja, bo sa takie przypadki, ze I kobiety, ale przyznajcie, ze to jednak mezczyzna jest bardziej ulegly I jak mu suka wypnie to raczej nie odmowi?

Ile Ty masz lat?? błąd na błędzie ;/ a jeśli chodzi o zdradzanie to : Facet zdradzie jeśli Cię nie kocha, jeśli nie dasz mu dupy i nie bedziesz chciała eksperymentować w łóżku. a kobieta zdradzi kiedy nie kocha faceta i jej nie zależy :)))

Okiej znalazlam slownik, a wiec do dziela. Nie mowie, ze tylko mezczyzni zdradzaja, bo sa takie przypadki, ze I kobiety, ale przyznajcie, ze to jednak mezczyzna jest bardziej ulegly I jak mu suka wypnie to raczej nie odmowi?

z takim błędami może pisać tylko prezydent i autorzy Włatcy móch, oraz członkowie zespołu Behavior, a reszta won do nauki , i bez małpowania autorów Włatców móch....

Gość lkjdfh
nie ma zadnych statystyk tak i kobiety jak faceci sie zdradzaja sa uzaleznieni od seksu-nie potrafia dochowac wiernosci partnerom co wiaze sie z wielkim bolem jednej badz drugiej strony, lub obu-jesli sprawa sie wyda i co-i rozwod a facet nawet nie wie, lub kobieta, ze jest chory po prostu-i ze powinien sie z tego leczyc

ile Ty masz lat ?? błąd na błędzie ;/ faceci zdradzą jeśli nie kochaja kobiety bądź nie daje im dupy i nie eksperymentuje w łózu przecież to jasne. a kobieta zdradzi jesli nie kocha i jej nie zależy

Gość lalolaaaaddd
no kurwa co analfabetyzm i co to jest okiej ? ja pierdole dziecko idź wracaj do podstawówki bo pewnie lekcje jeszcze się nie skończyły.

Jeśli facet jest wierny i kocha swoją wybranke to nie zdradzi !! ale ta jego wybrana musi z nim uprawiać sex zeby nie uciekl do innej :P zresztą ja bym uciekła od faceta gdybym nie współzyła z nim :) dla mnie to ważne.

Dobrze, ale czemu nikt nie powie ze chlop zdradza jak ma gruba, zapuszczona maciore w domu? A dziewczyna zdradza, bo jest dziwka, a jak nie kocha to powinna odejsc przed zdrada.

Gość ooooooooa
ooo kurwa co analfabetyzm. idź dziecko wracaj do swojej podstawówki bo lekcje się jeszcze pewnie nie skończyły. a jak tak to wracaj do nauki bo jeszcze długa droga przed tobą.

Gość lolaaa....
oja pierdole co kretyn musiał ten wątek założyć. a co do zdrad, zdradzają i mężczyźni jak i kobiety , reguły nie ma. zdradzają bo miłość się wypala, bo potrzebują przygody, adrenaliny, innych przyjemności których partner im nie daje. są rożne przyczyny

Dobrze, ale czemu nikt nie powie ze chlop zdradza jak ma gruba, zapuszczona maciore w domu? A dziewczyna zdradza, bo jest dziwka, a jak nie kocha to powinna odejsc przed zdrada.

Gość malllllaaaaa
skro zdradził Cię facet bo jesteś grubą niezadbaną maciorą to weź się za siebie , a nie wypisujesz kretyńskie wątki.

A mnie nie zdsradzil zee wzgledu na tusze, bo jestem chuda. Tu byl taki powod, ze bylam za dobra, on mnie zdradzil a ja sie czulam winna. Bylam taka glupia idiotka, ktora wykonywala jego polecenia. A dzis wykonuje je ta druga. Ale to nie zmienia faktu, ze najczesciej zdradzane sa grube lochy.

Gość XXXXXXXlax
Lolaaaa, czy jak jej tam , ty to masz poprawną polszczyznę : o ja pierdolę co za kretyn " Zabawni jesteście wy wszyscy .którzy uczycie Fiel "poprawnej polszczyzny wyzywając ją od różnych .Z was to dopiero hołota ! Fiel brawo świetna jesteś ,Uwielbiam Twoje topik i jak robisz sobie żarty z tych tzw. " uczonych z kafe " No dalej udzielajcie Jej lekcji barany , bo mam niezły ubaw z waszej głupoty hahahahah!

Gość dwa+dwa,.
Nie dziwię się , że mężczyźni zdradzają grube kobiety . Czują się oszukani , bo ożenili się z piękną szczuplą i zadbaną laską , a powiedzmy po roku budzą się rano u boku potwora . No przepraszam nie taka była umowa . Kobieta powinna dbac o siebie nie tylko do slubu .