Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuska.

Dostalam oferte pracy,a nie moge pracowac przez dziecko!!!

Polecane posty

Gość kuska.

Jestem wkurzona. Przeciez dziecka ze soba do pracy nie wezne. A na przedszkole teraz kasy nie mam,nawet od kogo pozyczyc. Spytalam matke czy by ja ze soba brala w razie czego to uslyszalam 'chyba zartujesz?' Babka od ogloszenia do mnie dzwoni,ale wylaczylam tel :o Juz nie mam sil. Chyba pozostanie mi sponsoring. Przynajmniej na noc bede miala z kim corke zostawic :o Ja pier....co za zycie :(

zadzwoń, powiedz jaka jest sytuacja to może się uda ze pracodawca ci pokryje pierwszy miesiąc za przedszkole dla dziecka z góry ;)

Trzeba było o tym myśleć zanim składałaś podanie o pracę.

Gość kuska.
Taaa juz pokryje :o Kto by na to poszedl tak w ciemno komus sponsorowac Czasem mam ochote wziasc corke i skoczyc gdzies z mostu do wody,miec wszystko i wszystkich w dupie. Czuje sie jak smiec. NAwet dziecku nie moge zadnej przyszlosci zapewnic. Mieszkamy w malej kanciapie. 4 osoby na 30 metrach. Corka marzy o wlasnym pokoju a ja nawet na buty dla niej nie mam. Wszystko sie od tego roku jakos tak posypalo :( Musialam ja z przedszkola wypisac bo juz kasy nie mialam. Ehh Sama sobie zgotowalam taki los. Gdyby jej nie bylo mnie pewnie tez. Juz dawno spoczywalabym na tamtym swiecie i miala swiety spokoj. Ile jeszcze tej mordegi? Mam juz wszystkiego dosc :(

Gość kuska.
Bylam pewna ze mama mi pomoze. Bylam juz 3 mies poza domem w pracy sezonowej niedawno i jakos dawala rade. No trudno. Bez laski. Dalam ogloszenie do gazety ze szukam pracy przy sprzataniu,opiece nad dziecmi itp. Ale zadzwonila jakas babka i powiedziala ze do sklepu potrzebuja.

kuska -> zapytać nie zaszkodzi. a poza tym może mama ci pożyczy kasę na przedszkole?

Gość kuska.
Moja mama nie ma pieniedzy,tez ledwo ciagnie. A ostatnio miala dosc duzo wydatkow. Jestem tak nieporadna ze masakra. Inni jakos maja normalne zycie,potrafia pogodzic prace z dziecmi a ja jak jakas niedojda :o

Gość lkjdfh
przestan sie nad soba uzalac tylko rob co musisz zeby przetrwac trafila ci sie fajna praca nie masz wyjscia wiec spytaj ta kobiete jesli ma serce to ci pomoze-wszyscy wiedza jaka sytuacja w kraju musisz probowac nie poddawaj sie!!!!!

Gość kup sliski kocyk
jeszcze wczasy dostaniesz :D

Gość lkjdfh
jesli trafisz na kobiete ktora cie zrozumie to da ci na przedszkole ja bym sie nie poddala masz dla kogo zyc masz dziecko wiec rob wszystko co musisz by zadbac o siebie i o nie nic innego sie nie liczy nic

Gość lkjdfh
dziecko przestaje byc bolem jezeli mamy w sobie ta sile przebicia umow sie z ta babka idz i z nia porozmawiaj powiedz co jest na rzeczy ze mama ci nie chce pomoc wez zaliczke i juz! Przeciez to odpracujesz dla nich zadna strata zadna

Gość co sie czepiacie
lkjdfh " jesli trafisz na kobiete ktora cie zrozumie to da ci na przedszkole ja bym sie nie poddala" Chyba cie pogielo :D Wiesz ile osob szuka pracy? Nie ta to bedzie inna. Nikt sobie nia glowy zawracac nie bedzie. Zycie jest cholernie brutalne!

Gość effffffff
Nie masz żadnej rodziny poza mama, żeby pożyczyć na przedszkole? Skoro wysyłalas CV to musiałaś liczyc się z tym, że kiedyś w końcu praca się znajdzie.

Gość lkjdfh
ja mam jedna kolezanke ktora ma 2 dzieci wdowa po mezu, dzieci renty nie dostaja bo im nie przysluguje podziwiam jej sile - jest wdowa po mezu ma 2dzieci pracuje ledwo wiaze koniec z koncem i sie nigdy nigdy nie uzala nad soba babka jest w swojej postawie dla mnie autentycznie wzorowa inteligentna nie przejmuje sie nigdy brakiem kasy jedza najtansze jedzenie, na wakacje nie jezdza, zabawek tez nie maja za wiele mamy nie ma nikogo jest sama-cala rodzina w polsce ona mieszka w anglii i nie narzeka choc oszczedza na czym moze ty masz matke ktora czasem pomoze ona nie ma absolutnie nikogo zero w zadnej sytuacji jej nikt nie pomaga wiec jesli alternatywa matki odpada to szukaj wyjscia gdzie indziej nie poddawaj sie!!!

Gość effffffff
Chociaz z drugiej strony skoro wyłączyłaś telefon to chyba nie bedziesz musiala już organizować kasy na przedszkole, bo pewnie babka kogoś innego teraz szuka.

Gość lkjdfh
owszem zycie jest brutalne ale sa ludzie ktorzy potrafia sie zachowac po ludzku! jedna sie nie przejmie i weznie nastepna pracownice, druga pomysli ze fajne cv mila dziewczyna, przyjme do pracy i tyle! Jesli osoba sie spodobala to myslisz ze to byloby jakims problemem? Wystarczylo zagadac, nic dziewucha nie traci!!!

Gość lkjdfh
no bardzo glupio zrobilas z tym telefonem!!! sama sobie pod nogi klody kladziesz! mnie sie tez wydaje ze ta robota juz poszla wez dziewucho zadzwon tam i pojedz powiedz jaka masz trudna sytuacje!!!!!!

Gość lkjdfh
i to najlepiej juuuuuuuzzzzzz!!!!!!!!

A przyjmą ci teraz dziecko do przedszkola? To zapisz, zapłacisz później. Ludzie zalegają miesiącami i nic im nie mogą zrobić.

Gość lkjdfh
rozlozyc rece i powiedziec nie umiem jest najprosciej, tylko co z tego masz, i jaki wzor dziecku dajesz?????!!!!

pogadaj w przedszkolu moze zgodza sie zebys zaplacila pozniej,siedzec i nic nie robiac nie zdzialasz nic .

Gość dssada
a to z kim jeszce meiskzasz ze 4 osoby?

Gość lkjdfh
no tak :O i tyle ja widzieli na forum :O

Gość co sie czepiacie
lkjdfh "no tak i tyle ja widzieli na forum" :D No widzisz a ty przezywasz cudze problemy :D I po co?

Gość lkjdfh
nie przezywam, tylko chce pomoc-chyba po to panna tu wchodzi i lamentuje ze nie wie co ma poczac

Gość dfgvwegre
nie masz alimentow????

Gość ;kngv
she vanished!!!!

Gość ;kngv
she vanished!!!!

Gość kjhf
pewnie poszla do pracy