Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pontiak wroclaw

nudzi mi sie :( nie ma co robic, wie ktos jak sobie poradzic z tym?

Polecane posty

Gość pontiak wroclaw

tak mi się nudzi, że masakra :( do tego mam doła bo mnie olała dziewczyna w której się zakochałem poniedziałki i wtorki mam wolne na uczelni, wiec i dzis i jutro czeka mnie nuda cały dzień w domu pogoda do dupy, nawet nie ma po co wychodzić na jakiś rower, spacer czycokolwiek.. no i nie mam co robic, siedze caly dzien w domu i się nudze ewenturalnie pojde sobie na siłownie kolo 16, ale to minie mi godzinka i to wszystko.. wie ktos jak sobie radzić z takim stanem ?

Gość pkwiu
zajmij sie swoim życiem, chyba lubisz tak sie uwiesić na kimś( np. dziewczyna) studiujesz i co nudy masz , to chyba jakiś gówniany kierunek studjujesz albo jesteś do dupy studentem. Prosze cie we Wrocku mieszkasz i sie nudzisz???

Gość pkwiu
zajmij sie swoim życiem, chyba lubisz tak sie uwiesić na kimś( np. dziewczyna) studiujesz i co nudy masz , to chyba jakiś gówniany kierunek studjujesz albo jesteś do dupy studentem. Prosze cie we Wrocku mieszkasz i sie nudzisz???

Gość pontiak wroclaw
no tak, kocham tekst w stylu 'zajmij sie swoim zyciem' ok, dawaj jakies konkrety? bo napisac takiego gniota kazdy moze... co do studiowania, to dpoiero 2 tygodnie temu zaczal sie semestr wiec co tu sie uczyc? a kierunek owszem, srednio zaawansowany.. tzn. studiuje wychowanie fizyczne, wiec mam glownie przedmioty sportowe, to nic tu do nauki w domu nie mam co robic w domu, a do tego meczy mnie dół ze dziewcyzna mnie olala ..

Gość ale z ciebie jełop :o
idź do pracy jak się nudzisz

Gość hvgfyhjvh
no i mnie tez sie nudzi....z tym, że ja mam dwoje dzieci....ale i tak się nudzę...w sumie to w 3 siedzimy i się nudzimy....już dosyć mamy tego siedzenia w domu....ile możne...więc Cię rozumiem...

Gość pontiak wroclaw
najlatiwje napisac komus 'idz do pracy' jak mam isc skoro studiuje dziennie? po drugie nie mam nawet konta, ani nipu po trzceie nic ciekawego nie znajde obecnie po za jakimis fizycznymi robotami typu magazyn, produkcja itp.. a ja mam troche chory krzyz i nie moge stac na nogach po 8h, wiec odpada takie cos jak produkcja np , zreszta nie zamierzam się męczyć w takiej melinarni :O

Gość hahhaaaaaaaa ja yebiee
"po drugie nie mam nawet konta, ani nipu":D:D:D hahaa

Gość poniedziałek19
"ludzie inteligentni się nie nudzą" ;)

Gość pontiak wroclaw
/ya yebie/ co cie tak rozśmieszyło głąbie?

Gość lkjlkj
hahahah:):):):) mnie tez to rozsmieszylo...koles z skad ty sie urwales? tak jakby zalozenie konta to byl jakims wyzwaniem, czy nipu...

Gość fnsjfbj
widzicie ze to jakis nieudacznik to moze dla niego to wyzwanie

Gość pontiak wroclaw
tez byscie mieli dola jakbyscie cale zycie byli sami, nie mieli kasy itp..

Gość fnsjfbj
też mam doła, ale załatwienie spraw typu nip to chyba nie jest problem, co? Poza tym kto pow, że bycie z kimś załatwia wszystkie problemy i zapewnia brak "doła"?

Gość pontiak wroclaw
ja jakbym mila kogos to by mi sie zyc zaczelo chciec.. a co do konta i nipu to po prostu nie chce mi sie tego zakladac, dla jakiejs beznadziejnej pracy fizycznej po ktorej bym sie czul tylko gorzej niz siedzac w domu

Gość pontiak wroclaw
a na dodatek kotka sasiada już nie chce lizac moich jajeczek! a ja tak tesknie za jej szorstkim jezyczkiem 😭

Gość gość
podrap się po tyłu c***o