Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SometimesWhenWeAre

Fotomodelki

Polecane posty

Gość SometimesWhenWeAre

Są tu jakieś? Jak zacząć współpracę?

Gość SometimesWhenWeAre
no nie wierzę, że żadnej nie ma :)

Gość SometimesWhenWeAre
no to sobie podyskutowałam .............;)

nie chrzań tylko idź do agencji 🖐️ jak Cię nie będą chcieli to spróbuj kilka razy a potem daj sobie spokój 🖐️ proste

Gość SometimesWhenWeAre
masz na mysli jakąś konkretną agencję? myślałam, żeby najpierw wysłać zdjęcia a nie pokazywać się osobiście

po pierwsze to już zdradza że jesteś strasznie nieśmiała i się boisz :O czyli pewnie i tak odpadniesz tak czy siak - może po wysłaniu ktoś CIę zaprosi na jakieś testy - zawsze można na to liczyć - byleby tylko bez amatorskiego fotoszopa :D 🖐️ te zdjęcia 😴

Wpisujesz w Google agencja dla modelek + Twoje miasto. Wybierasz agencję, idziesz na miejsce ze swoimi zdjęciami, lub wysyłasz im na maila z danymi kontaktowymi- większość umawia jednak osobiste wizyty, bo mogą ocenić urodę bez retuszu. Tyle.

Gość SometimesWhenWeAre
dyrektorke nie jestem nieśmiała :) ale tez nie jestem typem krzykacza, który pragnie by za wszelka cenę go zauważono ;) Znacie jakieś agencje godne polecenia w Kielcach?

Gość Rtgggg
Ja pracowalam jako fotomodelka i nadal pracuje. Nie caly miesiac oczywiscie tylko jak sie cos fajnego trafi lub z kasa mnie przypili. ;)

Gość SometimesWhenWeAre
dyrektorke nie jestem nieśmiała :) ale tez nie jestem typem krzykacza, który pragnie by za wszelka cenę go zauważono ;) Znacie jakieś agencje godne polecenia w Kielcach?

Gość SometimesWhenWeAre

Gość SometimesWhenWeAre
rtgg reklama, bielizna czy może ogólnie moda? i jak zaczęłaś? :) alebo inaczej: jakie masz wymiary :)

Gość dwqdqwdqwdqwd
zaraz tu sie pewnie zleci cale stado fotomodelek :P nie wierze żeby tu była jakakolwiek ,ale na kafeterii różne cuda sie zdarzają Jakbyś założyła temat o np lekarzach zaraz by sie zlecieli jacys lakarze itd

Gość SometimesWhenWeAre
poprostu pytam z ciekawości, chciałabym spróbować bo słyszę często pochlebne opinie na temat swojej urody więc może wartałoby to wykorzystać..? dlatego pytam jak zaczynałyście :)

Gość SometimesWhenWeAre
zus - nie jestem poddatna na jakieś molestowanie itp jeśli chciałaś to zasugerować ;) pracuję w tej chwili na dwóch etatach i nie narzekam na brak pieniędzy, chciałabym spróbowac z czystej ciekawości ;)

Gość Rtgggg
Reklama, bielizna. Zaczęłam od pojscia na casting i zrobienia prawie za darmo fotek. Potem we wloszech mialam znajoma topmodelke. Jak wrocilam do polski to pracowalam jeszcze jako tancerka przy koncertach i tam wkrecilam sie w towarzystwo. Zwykle jak pracuje to nosze rozmiar 34/36. Waze 48 kg przy 169 cm wzrostu. Nie mam duzego biustu i jestem drobnokoscista. Mam dosc azjatycko-wschodni typ urody. A ty?

Gość SometimesWhenWeAre
O scyzorykach kieleckich słyszeli wszyscy, ale ja potrzebuję konkretów a nie dyskutowania o d... marynie ;)

Gość Ania233333333.ata
też czesto słysze komplementy na temat mojej urody i to nawet od obcych ludzi na ulicy sie zdarza ,ale nie mysle o byciu fotomodelka choc już pare osob mi to sugerowało

a to trzeba być podatnym Obiecywano jej, że będzie gwiazdą mediolańskich agencji mody, a stała się niewolnicą organizacji handlującej kobietami. zmuszana do prostytucji Po brawurowej ucieczce udało jej się w końcu zrealizować marzenia. Zrobiła wielką karierę jako modelka i gwiazda włoskiej telewizji. Trafiła do raju, ale nie było to niebo. Znowu alkohol, narkotyki, przypadkowy seks Miała sławę, pieniądze, dosłownie wszystko. Wszystko, oprócz szczęścia. Dziś mieszka w Medjugorie, spotyka się z ludźmi na całym świecie i opowiada im całą prawdę o Ani, która wreszcie odnalazła swoje miejsce i wielką MIŁOŚĆ, którą jest Bóg.

Gość SometimesWhenWeAre
rtg ja ważę 47 kg i jestem trochę niższa - 163 . wymiary 86-60-86. chcę zrzucić ok 2kg. Jeśli chodzi o typ urody- mam 22 lata a z twarzy wyglądam na 15 lakę - duże zielone oczy, pełne usta, blond włosy. To Ci sie trafiło kochana, zazdroszczę :)

Gość SometimesWhenWeAre
Aniu ja słyszę to tak często, że pomyślałam może warto zaryzykować, tak naprawdę nie mam nic do stracenia. Od czegoś trzeba zacząc, a lat przybywa ;)

Gość dwqdqwdqwdqwd
a nie mówiłam? same pieknosci i fotomodelki sie zlecialy zaraz :P tu generalnie 90% dziewczyn jest pięknych , ma super męża albo super prace itd. dziwne ,ze w rzeczywistości może z 5 %

Gość SometimesWhenWeAre
dwwwww- ale co w tym dziwnego? Myślisz , że fora odwiedzają sami frustraci i niedowartościowani ludzie?

Gość dwqdqwdqwdqwd
może nie sami ,ale wydaje mi sie to troche mało prawdopodobne żeby siedziała tu cala elita naszego kraju. a sadząc bo opiniach kobiet o sobie tak by można bylo pomyslec

Gość dwqdqwdqwdqwd
może nie sami ,ale wydaje mi sie to troche mało prawdopodobne żeby siedziała tu cala elita naszego kraju. a sadząc bo opiniach kobiet o sobie tak by można bylo pomyslec

Gość SometimesWhenWeAre
dwwwww - to, że ktoś ma nieprzecietna urode, nie znaczy jeszcze, ze należy do elity ;) skończcie z tym szufladkowaniem i troche więcej wiary w siebie ;)

Gość SometimesWhenWeAre
rtg gdzie zginęłaś ?;)

Gość dwqdqwdqwdqwd
ale generalnie tu są same fotomodelki , lekarze , prawnicy i sama elita nie chodzi mi tylko o urode. ale cóż internet kłamie