Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasaisasasasasas

Dlczego nie mogę schudnąć :( ??????????? :(??????????????????????????????

Polecane posty

Gość kasaisasasasasas

Ważę 60 kg przy 172 cm i już 1.5 miesiąca waga stoi w miejscu :( Stosuje dietę 1000 kcal . 4-5 posiłków dziennie ostatni o 18 . niby wszystko jest ok , więc dlaczego nie chudnę ??? Jak uważacie obniżyć ilość kcal do 800 ? czy raczej tego nie robić ? Dążę do wagi 55 kg a wcześniej ważyłam 70 .

Gość ojo0j0o
od kiedy ta dieta

Gość kasienka 28
A mi sie wydaje ze przy twoim wzroscie i z waga 60kg wygladasz ok i nie musisz wcale sie odchudzac,ja nie wiem skad ta moda na "wiesaki" Naprawde Wam sie to podoba? A wiecie ze wiekszosc facetow nie lubi takich szkieletorow? Kobieta musi byc kobieca a nie jakas z wystajacymi kosciami.Ty autorko masz wage w sam raz.Nie katuj sie ju.

Gość kasaisasasasasas
Nie chcę zrobić z siebie "szkieletora" przy wadzę 60 kg nie wyglądam oczywiście grubo ale na prawdę uwierzcie na słowo jest jeszcze z czego zrzucać ;) Mam chyba tzw. chude kości i chociaż ważę mało wcale nie jestem szczupła ... np. noszę rozmiar spodni L i w M za nic się nie wcisnę :( Przy wadzę 55 kg według BMI nie będę miała niedowagi .

Gość arbuzowe szaleństwo
Ja cię doskonale rozumiem, mam 175 i niedawno ważyłam 62 kg ("idealna waga" a miałam sporo ciałka tam gdzie nie trzeba), teraz ważę 59 i zamierzam zejść do 55. Ważyłam już tyle kiedyś i wiem że nie będę wyglądać jak szkieletor. Nie wiem czy ćwiczysz, ale powinnaś zacząć. Bieganie/basen kilka razy w tygodniu, domowa gimnastyka + dieta 1000-1200 kalorii i na pewno schudniesz. Powodzenia :)

Gość nimmu
gdyby tłuszcz zmienił się w mięśnie to autorka zauważyłaby zmianę w postaci spadku wymiarów w obwodach. skoro nadal ma problem z rozmiarem spodni to znak że ma sporo tłuszczu bo to on robi cm. ja mam 170 i w tej chwili ważę tyle co autorka a ciuchy bez problemu noszę 36/38 a nawet w zależności od rozmiarówki z konkretnego sklepu to i 34. Stawiam raczej na to że wprowadziłaś organizm w stan oszczędzania -zbyt mała ilość kalorii więc metabolizm zwolnił a ciało stara się magazynować jedzenie na później. Lub też opcja druga -to chwilowy zastój wagi i w końcu ruszy.