Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka...

opaski/czaprki ażurkowe itp/kapelusiki - od kiedy/jaka temp???

Polecane posty

Gość czapka...

Przy jakiej temperaturze zakladacie dzieciom ww nakrycia głowy? Chodzi mi o dzieci pow. roku które zaczynaja dreptac a nie tylko siedza w wozku. Prosze o rade bo nie chciałabym w przyszlości sie wygłupić, a nie mam kogo zapytac ani gdzie "podejrzec"

Gość fnsjfbj
moja ma taką ażurową czapę i tak jak dzisiaj np gdybyśmy mogły wyjść z pewnością by ją nosiła. Z tym, że moja córa ma długie włosy. Od 7st myślę że ok.

Gość fnsjfbj
moim zdaniem 7st na plusie pod warunkiem ze zakrywa uszka

Gość czapka...
U mnie jest w tej chwili 10 st i mam obawe założycz opaske lub czapke taką ala na szydełku robioną ale mówisz ze bedzie ok? Corka ma krótkie wlosy wiec jej nie ogrzeja :P z opaska nie ma problemu pozakrywa uszy, ta azurowa juz nie. Mam watpliwości bo bedac na spacerze z cora w week dalej niz zawsze spotkalam dzieci w wozkach + - w jej wieku poubierane w grube czapy polarowe, kurki zimowe, szale a nawet rekawiczki, owiniete w spiworkach sporadycznie w kocu. Nic mi do tego oczywiscie tylko zwatpilam czy moze ja za lekko jej nie ubieram. Patrze na ogolna ciepłote jaka jest dotykajac ciut pod linia karku i zawsze ma ciepły wiec myslalam ze ok no ale moze sie myle?

Gość podnoszeeee
up

Gość Panada
Właśnie teraz. Chociaż u mnie jest 20 stopni i ja już bym zdjęła.