Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkrótce mamcia

Pytanie o pieska

Polecane posty

Gość Wkrótce mamcia

Mój jork jest do odebrania dopiero za 3 tygodnie. Jednak ja już teraz nakupowalam mu ubranek itp. No i chce pokupować póki mam czas. Tylko nie wiem czy jak kupuje ubranka specjalne dla jorka to czy te ubranką bedą dobre konkretnie na mojego pieska? To mój pierwszy pies w życiu i nie mam pojęcia. Mogę kupować teraz te rzeczy czy poczekać lepiej i z psem chodzić? Czy może teraz kupować sukieneczki i czapeczki a ze spodenkami i spioszkami jednak zaczekać?

Gość proponuję wizytę u
psychiatry..

Gość Santiago 22
Zaczekaj jeszcze.

Gość lloollll
nie męcz psa tymi ubrankami. pies się w tym źle czuje. rozumiem zimą dla małych piesków z małym futerkiem bo wtedy mu zimno, to można mu ubrać sweterek.ale normalnie dla psa to zwykła męczarnia.

Gość Wkrótce mamcia
Jaka meczarnia? Te ubranka to nie jest jakies badziewie tylko najlepsze ubranka dostępne na rynku. Najlepszy materiał i szycie. Takie ubranko nie jest żadna meczarnia! Ale rozumiem że ci zazdrośni których nie stać będą gadać takie głupoty

Gość Wkrótce mamcia
Czekam na odpowiedzi

Gość Katia895
Nie zazdrośnicy!!!! Naturalne dla psa jest chodzenie bez jakiś kretyńskich ubranek.Rozumiem jak jest zimno.Ale sukienki, ŚPIOSZKI!! To chyba lekka przesada .Nie męcz tego psa swoimi zachciankami . Jak masz ochotę kogoś przebierać to kup sobie lalkę , albo zrób dziecko!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lloollll
dlatego zgadzam się z przedmówcą proponuje wizytę u psychiatry, bo emocjonalnie nie dorosłaś żeby mieć psa

Gość Wkrótce mamcia
Kolejna zazdrośnica albo osoba kompletnie nie znająca się na psach! Czekam na wypowiedzi znawców! POWTARZAM! To nie są jakies badziewne ubrania! Tylko najdroższe i najlepszej jakości! Piesek będzie zadowolony i szczęśliwy że będzie miał takie super ubranka! Każdy by był!

Gość Katia895
Co z tego że najdroższe .Myślisz że jak dużo kosztują to twój psiak będzie z nich zadowolony!!!!To ty jesteś jakąś SNOBKĄ ,a nie my zazdrośnikami .Zabawiasz się w Paris HILTON.Akurat też mam małego pieska i widzę że nie lubi ubranek .Nosi je tylko jak jest mróz .Pies to żywe stworzenie a nie zabawka

Gość Katia895
Nastała niestety głupia moda na sukieneczki , bluzeczki zwłaszcza dla Yorków. żeby mieć psa to potrzeba trochę ROZUMU!!!!!!!!!!!!!1

Gość Wkrótce mamcia
Waszym psom jest niewygodnie bo te ubrania co im kupujecie to badziewie! Są źle uszyte, psy piją szwy no i są zwyczajnie brzydkie. Wtedy to faktycznie lepiej żeby chodziły te psy nagie! Ale te ubranka co ja kupuje są super jakości! Przewiewne i dobrze uszyte i psy się w nich czują jak w drugiej skórze!

Gość Wkrótce mamcia
Ja jak przymierze badziewne ubranie to też mi niewygodnie i wolę chodzić nago niż w szmatach! Ale jak ubieram swoje, dobre i markowe to się czuje świetnie!

Gość Katia895
NAPEWNO!!!!! Zainteresuj się troszkę opiniami na temat ubranek wypowiedzianymi przez weterynarzy!!!!!Pies to nie człowiek ani lalka żeby go przebierać w jakieś głupie ciuuszki. Tylko współczuć psiakowi który do ciebie trafi. Tacy ludzie jak ty nie powinni mieć zwierząt bo tylko je męczą . Zrozum że pies to nie lalka!!!!!!!!!!!1111

Gość gwoli wyjasnienia...
hahahaha. to chyba jakis zart (mam nadzieje) a tak gwoli wyjasnienia...to wiosna i lato idzie, wiec bedziemy sie rozbierac a nie ubierac. kup sobie moze Barbi, jej to na pewno bedzie sie podobac.

Gość Katia895
Zrozum kobieto że to że ty lubisz ciuchy to nie znaczy że pies też .Pies to nie człowiek i niestety nie powie ci co myśli o tych twoich głupich ciuszkach

Gość Katia895
Takim ludziom jak ty nie powinno się sprzedawać zwierząt.

Gość Katia895
Po twoich wypowiedziach widać jaki z ciebie pustak

Gość echhh durnie ktoś
sobie robi jaja . nie ma aż tak durnych snobistycznych lasek na świecie. pies to zwierze a nie lalka żeby go ubierać. w ubranku nie może sobie swobodnie biegać bo może się zaczepić o jakąś gałąź albo inne badziewie i może stać się krzywda.

Gość sdsere
Czy to jakas prowokacja? Tez mam malego pieska (mini jamnika), ale nigdy w zyciu nie zalozylabym mu ubranek. Jest piekny sam z siebie.

Gość Wkrótce mamcia
Wypraszam sobie! Sama jesteś głupia! To że ci się coś nie podoba nie oznacza że masz prawo obrażać moje ubranka. Powtarzam UBRANKA! A nie jakies ciuszki co to za określenie w ogóle? Jakies dla plebsu

Gość wolę zapierdalać 6 dni
autorkę bym zakuł w kaftan bezpieczeństwa i zamknął w ośrodku zamkniętym🖐️

Gość co za pusta durna laska
sucza z ciebie że własnego psa chcesz tak męczyć. zbliża się lato yorki mają dużo sierści będzie mu gorąco w tym, nie będzie miał swobody ruchu i nie ważne czy to są badziewne ubranka czy ubranka od projektantów. najlepiej sama łaź w futrze latem to zobaczysz jakie to przyjemne.

Gość Wkrótce mamcia
Katia PUSTACZKO SAMA JESTEŚ PUSTA I ZWYCZAJNIE ZAZDROSNA! KRETYNKO!

Gość Katia895
No napwno jestem zazdrosna o twoją głupotę .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poczytaj opinię innych to może zmądrzejesz. Ups żeby zmądrzeć trzeba mieć mózg , a tego jak widać ci brakuje

Gość Wkrótce mamcia
Jakie futro idiotko?! Na lato to ma luźne sukienki, bluzeczki, spodenki i czapeczki. A na bardzo upalne dni to ma opalacze! Wszystko chłodne i przeznaczone na lato! Wszystko najlepszej jakości i chroni przed szkodliwymi promieniami uv i ob !

Gość Katia895
Pusta laska i tyle.

Gość Katia895
Jeszcze szpilki mu kup