Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz sily

brak pracy klopoty

Polecane posty

Gość nie mam juz sily

mam 21 lat. skonczylam liceum i od tego czasu siedze w domu bo nie mam pracy. nie mam nawet mozliwosci zeby dojechac gdziekolwiek bo nie mam kasy. mieszkam z rodzicami i na nic nie mam. nie mam prawa jazdy nie studiuje bo rodzice mi nie daja. mojemu rodzenstwu dali i na prawo jazdy i na studia. czuje sie jak jakis odrzutek zero. rodzenstwem sie chwala bo jedna zlapalo łosia z kasa i teraz sobie wyje jak krolowa druga kupila sobie mieszkanie itp. a na moj temat ani slowa nie mowia nikomu nic dobrego. chca zebym zostala na gospodarce. i co? nie bede miala kasy tylko bede robila jak wol i jeszcze powiedza ze nic nie robie i do niczego sie nie nadaje. jak chce cos od nich to zawsze tlumacza ze nic nie robie i nie dadza mi... mieszkam niedaleko malego miasta. do warszawy mam ponad 100 km. z checia bym tam wyjechala tylko za co? za co bede zyla i gdzie bede mieszkala? nie mam doswiadczenia. nikt mnie nigdzie nie chce. nikt mi nie daje szansy. szybko sie ucze i nie mam dwoch lewych rak. jakis czas temu chcialam ze soba skonczyc. wzielam tabletki i poszlam spac. ale niestety nie ualo sie:( gdybym miala jeszcze z 10... mam chlopaka tez z trudna sytuacja materialna. ciagle sie denerwuje i tlumaczy ze to przez brak pieniedzy. brak mi milosci i czulosci. nie mam z kim porozmawiac nawet. wszystko to mnie przytlacza. ja juz nie daje rady... tak bardzo bym chciala byc szczesliwa...:(

Gość Kombinatorska przeprowadzka
no kuuurwa mam te sama sytuacje starzy do mnie ciagle z morgda ja nie mam na nic kasy a prspektyw tu zero nie powstaja zadne miejsca pracy przeciwnie zamykaja i redukuja

Gość nie mam juz sily
chcialabym pojechac za granice moze tem by nam sie lepiej zylo tylko mozliwosci nie mam. kase jakos by sie wykombinowalo.

Gość Onnnnnnnnnnn1q2w3e
Mam dokładnie tak samo jak ty ponieważ jak chodziłem do liceum to moja mama zachorowała na raka piersi i na początku jakoś chodziłem do szkoły ale gdy wracałem do domu to zamiast się uczyć to musiałem opiekować się chorą mamą oraz babcią która miała niedowład jednej nogi i chodziła o kulach. Z czasem zaczęły pojawiać się coraz gorsze oceny w szkole i wtedy postanowiłem , że rezygnuję ze szkoły i będę cały dzień pomagał mamie i babci. Jakiś czas potem moja mama została przewieziona karetką do szpitala na oddział na którym pracowała ponieważ była pielęgniarką ale miesiąc później zmarła. Zostałem z tatą i babcią której stan zdrowia się stale pogarszał i jakiś czas potem babcia przestała mówić i chodzić a ja znowu zamiast iść do pracy lub robić sobie zaocznie średnie to musiałem zostać w domu by zajmować się chorą babcią. Moja babcia już zmarła w 2009 roku ale miałem tak samo jak ty........

Gość Onnnnnnnnnnn1q2w3e
Ja też cały czas siedzę w domu ponieważ nie mam kasy , żeby sobie gdzieś pojechać a pożyczać od rodziny to trochę głupio chociaż chyba to będę musiał zrobić ponieważ mam już dość tego siedzenia w czterech ścianach....

ja bym cjcial sie wyniesc do wielkiego miasta gdzie jest praca ale na to nie mam kasy bledne kolo

Gość gdgdgagfgsfg
dobrze ze masz jeszcze od kogo pozyczyc

Gość nie mam juz sily
kombinatorska przeprowadzka-- ja mam to samo. brak kasy.

tutaj na kafe jest w huj madralinskich ktorzy krytykuja anie pomysla ze na przeprowadzke poprostu trzeba kasy a jesli do tego sami mieszkaja w wielkich miastach to nie kapuja jak pracy moze "nie byc"

Gość mam tutaj duzo orange nickow
za granice nie ma po co jechac :-o nawet z perfekcyjnym angileskim nie znajdzesz pracy.

Gość nie mam juz sily
wlasnie. ci ktorzy mieszkaja w duzym miescie jest latwe mowic ze praca jest. owszem jest ale nie w malych miasteczkach albo na wsi. moglabym dojezdzac tylko za co?

Gość Onnnnnnnnnnn1q2w3e
Mój ojciec też zamiast dać mi kasę na dojazdy do pracy lub na jakiś kurs zawodowy to codziennie po pracy przyjeżdża , siada przed telewizorem i pije to swoje cholerne piwsko a potem pali papierosy.......- Zastanawiam się czy teraz nie zrobić zaocznie szkoły ale jak widzę , że nawet osoby porządnie wykształcone nie mogą znaleźć pracy to mi się odechciewa......

Gość nie mam juz sily
teraz zalatwia sie wszystko po znajomosci tak mi sie wydaje

no wlasnie w moim temacie jakis warszawiok napisal mi "a ty myslisz ze w warszawie to jest praca chyba ze na kasie w biedronce" nie kurwa wiesz ja jade do warszawy zeby zostac prezesem microsoftu ja pierdole....

Gość nie mam juz sily
kiedys widzialam ogloszenie w biedronce w wa-wie. dawali 1700 na reke to dgybym ja znalazla taka prace bylabym w siodmym niebie.

Gość nie mam juz sily
to bylo w tamtym roku. gdybym miala gdzie zamieszkac to bym nawet sie nie zastanawiala.

ha wiadomo tutaj raz trafilem na oferte telemarketera 300 zl na miesiac zero ubezpieczenia jeszce musze wykupic ich szkolenia