Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjghjyuyyuy

powiedzcie mi czy ona ma pasemka?

Polecane posty

Gość hgjghjyuyyuy
a jaki to kolor? hm musze rozjasnic?

wszystko zależy od Twojego wyjściowego koloru i czy masz naturalne włosy czy farbowane. Moja koleżanka z czarnych włosów potrafiła zrobić prawie białe pasemka, ale to były naturalne czarne. Mi znowuż fryzjerka spyerdoliła totalnie włosy bo miały być blond pasemka a wyszły marchewkowe, ot co.

Gość hgjghjyuyyuy
mam farbowany czekoladowy braz

Gość bialy kwiatek
ja mam ciemne wloski farmowalam na czekoladowy pozniej na jakis ciemny blond bo z czekoladowym wychodzil czarny i wloski sa taki srednio ciemny braz:) ostatnio zdecydowalam sie na blond i poszlad do fryzjerki:) zaproponowala zejscie pasemkami i ciesze sie bo mam okazje widziec jak mi w pasemkach i fajnie:D wloski rozjasnione calkiem inaczej to wyglada przy nastepnym razie chyba dolozymy pasemek:)

Gość bialy kwiatek
koncowki wloskow sa ciemniejsze niz gora ale minimalnie:) u mnie fryzjerka dol robila wiekszym procentem 9 chyba a gore 6 jak sie nie myle ladny blondzik wyszedl:) ja robilam w salonie matrixa

z brązami to jest taka sprawa że często zawierają czerwonawe refleksy i wtedy włosy mogą wyjść marchewkowe, czytałam że przy czerwonych to nawet mogą wyjść zielone najlepiej zrobisz jak zapytasz sie fryzjerki, ja kiedyś miałam ciemny brąz i mi wyszły marchewkowe, fryzjerka totalnie zawaliła sprawe, bo zadała mi tylko pytanie, czy włosy są farbowane farbą "palette". to dla niej był wyznacznik, jak widać słabe kryterium.

Gość bialy kwiatek
suka...ja sie nie znam na temat rozjasniania...moze zle to zrobila???moze slaba woda??? To byl chyba blad fryzjerki....jak rozmawialam z moja to mowilam ze sie naczytalam ze ludziom wychodza pomaranczowe albo zolte jak u kurczaka..to wierdzila ze tak to jest jak sie robi samemu....nieraz u niej bylam i jest rewelacyjna wiec chyba cos w tym jest......

Gość hgjghjyuyyuy
dzieki czyli chyba tez zejde pasemkami