Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Pannacotta
Byłam w 6-tym na pierwszej wizycie, usg wewnętrzne parę dni potem.

ja bylam w 5tc i juz widzialam fasoleczke. bylam na potwierdzeniu ciazy. bo jesli chcesz zobaczyc serduszko to jeszcze musisz poczekac.

Gość jkijo
Nie, bo nic nie zobaczysz. Idz w 7-8 tc

Gość vi-------
nie, poczekaj. Lekarz zobaczy tylko pęcherzyk, a jeszcze Ci nie powie czy widać serduszko czy nie. lepiej iść później i od razu wiedzieć, że jest ok :) GRATULACJE :)

Strasznie niecierpliwa jestem :-) to moja pierwsza ciaza dlatego tak sie nie moge doczekac :-) tez tak mialyscie?

Gość nwertop
Moim zdaniem nie warto, chyba że jesteś po przejściach i miałaś zalecania lekarza, żeby w ciąży szybko się stawić na wizytę. Najlepiej tak 7-8 tc, wtedy już jest zazwyczaj wszystko jasne :)

Gość nwertop
Ano ciężko jest czekać, ale to tylko jakieś 2 tygodnie, a na prawdę warto poczekać :)

Gość nwertop
dawaj ;)

jest to trochę skomplikowane i sama się już w tym pogubiłam. zastanawiam się czy mogę być w ciąży. raz zdarzyło mi się współzyć bez prezerwatywy, ale tylko na chwilę, bez wytrysku. było to w noc Sylwestrową. od tamtej pory miałam dwie dziwne miesiączki, krótkie i raczej przypominające plamienia. co u mnie jest dziwne. robiłam test, ale z drugiego rannego moczu i wyszedł negatywnie. u lekarza również nic nie wyszło, ale poprzednie pacjentki mówiły o zepsutym sprzęcie do USG, więc już sama nie wiem. od pewnego czasu mój brzuch wygląda dziwnie, jest twardy i nabrzmiały, nie mogę go wciągnąć. :)

jest to trochę skomplikowane i sama się już w tym pogubiłam. zastanawiam się czy mogę być w ciąży. raz zdarzyło mi się współzyć bez prezerwatywy, ale tylko na chwilę, bez wytrysku. było to w noc Sylwestrową. od tamtej pory miałam dwie dziwne miesiączki, krótkie i raczej przypominające plamienia. co u mnie jest dziwne. robiłam test, ale z drugiego rannego moczu i wyszedł negatywnie. u lekarza również nic nie wyszło, ale poprzednie pacjentki mówiły o zepsutym sprzęcie do USG, więc już sama nie wiem. od pewnego czasu mój brzuch wygląda dziwnie, jest twardy i nabrzmiały, nie mogę go wciągnąć. :)

Gość Friiida
nie offtopuj

gdyby się okazało,że jestem , to mimo wszystko byłabym szczęśliwa. ;-) dziwne jest dla mnie to co się dzieje z moim ciałem i bardzo mnie to zastanawia

Gość nwertop
nie jesteś w ciąży.

Gość Szyderra
juz widzialam fasoleczke uleczka-fasoleczka, w warzywniaku byłaś? :P