Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta katastrofa

zolte wlosy

Polecane posty

Gość zolta katastrofa

Kobietki ratujcie pomalowałam wlosy na blond i wygladam jak kurczak są takie żółte i wyglądam ohydnie. Juz 2 raz je malowalam bo mialam rude a teraz mam cholernie zolte!!! moze jakis szampon rozjasniajacy pomoze ???

Gość zolta katastrofa
a moze Ty niewychowany osobniki odetkasz swoje brodziki intelektualne ? Po to jest to forum by zakładać tematy i prosić o rady

Gość zolta katastrofa
wiek nie ma tu nic do rzeczy... dziewczyny poradźcie coś bo nie wiem czy lecieć po farbe czy sam szampon wystarczy

Zrób płukankę wówczas żółty kolor zejdzie i będzie bardziej platynowy.

Gość wrazliwe oko nie kakaowe
ma do rzeczy, bo jak masz wiecej niz 15 to chcialam cie zjechac ze taka stara a taka durna ze nie wie ze istnieja szampony ktore niweluje zolc 🖐️

Możesz tez kupić szmponetkę z chlodnym odcieniem blondu lub pomalowac castingiem bez amoniaku. Szampon rozjasniający rozjasni Ci do białego

Gość zolta katastrofa
solage dziekuje ;) wrazliwe oko nie kakaowe nie jestem w Pl tylko w UK i nie wiem jaki szampon byłby najlepszy,będąc w PL kupiłabym szampon z Joanny bo jest sprawdzony i na pewno by zadziałał a tu nie mam takiego sprawdzonego a płukanki nigdy nie robiłam i dlatego prosiłam o radę