Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropla na szkle

Dla osób które chcą przejść metamorfozę! Nie tylko dieta :)

Polecane posty

Gość Kropla na szkle

Przez ostatni rok bardzo się zaniedbałam. Waga z 55 wskoczyła mi na 65 (wiem, to straszne). Cellulit mam ogromny...u nikogo takiego nie widziałam. Włosy straszne- suche, połamane i z odrostem do uszu. Brwi- grube i dawno nie regulowane. Sucha,blada, ziemista cera, brzydkie paznokcie. Postanowiłam, że dzisiaj biorę się za siebie. Po świętach praktycznie co weekend czekają mnie wesela i imprezy, aż do września! Mój mężczyzna ważył 108 kg i wziął się za odchudzanie (chce zejść do 83 kg). Ćwiczy, je zdrowo. Nie mogę wyglądać tak jak wyglądam,bo czuję się fatalnie! Od dzisiaj wystartowałam z dietą. Mam zamiar do świąt zejść z wagą do 60 kg i później sukcesywnie lecieć w dół. Jak się odchudzam? dziennie 900 kcal i w tym sporo warzyw. W sobotę idę do fryzjera zrobić coś z włosami :) Ktoś chce razem ze mną przejść metamorfozę?:) Zapraszam :)

Gość ele bele
Ja też chcę :) ja tez przytyłam, co prawda 4 kg - ważę 54, ale poszerzyłam się, mam mega wielki brzuch, boczki, grube uda. Musze zacząc cwiczyc i to jest mój największy problem, bo zwyczajnie nie chce mi sie :) po za tym tez brzydka cera, włosy, paznokcie, też mam zamiar o siebie trochę o siebie zadbac. Musze zaczac mniej jesc... Powodzenia :)

Gość Kropla na szkle
Już dawno nie kupowałam żadnych nowych ubrań...w stare niestety się nie mieszczę. Ciągle chodzę w tym samym. Z butów na szpilce przeskoczyłam w sportowe obuwie. Z sukienek i spódnic w spodnie. Z dopasowanych bluzek w workowate, które zakrywają fałdy. Pora to zmienić! Chcę ważyć 53 kg!

heeej, Przyłączam się. Mam 169 cm, waże 62 kg -->chciałabym zejść poniżej 60 (póki co) , blada cera, włosy pomaluje sobie na świeta bo malowałam ostatnio. Wczoraj juz nalozyłam maseczke na tluste włosy w postaci olejku rycynowego i jedwabiu, chcialam je natłuścić bo mam też takie suche.. dodatkowo też mam taki zajebisty cellulit że szok, a mam dopiero 22 lata. Używam takiej rękawicy szorstkiej i balsamu rozgrzewającego i modelującego sylwetkę. Dziś ide delikatnie podpiec się na solarium, żeby nie byc jak córka młynarza :D skąd klikasz? I ile masz lat?

Gość Kropla na szkle
Masz bardzo mało do stracenia, więc dasz radę ;) 3mam kciuki:)

Gość Kropla na szkle
Szpilka ja też kocham szpilki mimo, że ostatnio ich nie nosiłam ;) Klikam z Warszawy. Wiek-25 lat :) a Ty?

Gość Kropla na szkle
Na cellulit świetnie się sprawdza bańka chińska, ale niestety z racji na wenegtazje, które mam na nogach, nie mogę sobie na nią pozwolić. Ja dzisiaj zaczynam od masażu na olejek antycellulitowy i biczy wodnych :)

Gość ele bele
oj ja tez dawno nic sobie nie kupowałam :( i narazie nie kupie bo nie pracuję i nie mam kasy, ale szukam i mam nadzieję ze coś znajdę niedługo - nadzieja matką głupich. ja tez ze szpilek przeskoczyłam na adidasy i nie wiem czy bede umiała teraz chodzic na szpilkach ;D własnie przymierzyłam leginsy w ktorych w lato wyglądałam fajnie ateraz jak wielka bania ;O szok, jeszcze troche i bede sie wsytdzila rozebrac przy swoim facecie... ja mam 24 lata, z centralnej polski ;)

Kropla ja obecnie mieszkam w Toruniu, ale już od lipca do Warszawy sie przeprowadzam na studia.. tyle już to czekam:) po częsci jestem skazana na szpilki lub przynajmniej jakiś nieduży obcas bo mam dość krótkie i pulchne nogi niestety... bańki mam w domu pod warszawą, ale nie wiem czy umialabym sobie je zaaplikować

Kropla masz super stopkę, ostaatnio koleżanki się ze mnie smieją bo powiedzialam ze to moj cel w życiu:D bycie piękną:D

a ja Wam powiem w tajemnicy, że od czasu kiedy przybyło mi fałd i cellulit straszny to unikam kontaktów z moim Mężczyzną :( Po prostu moje ciało przestało być atrakcyjne. Jak mnie poznał to ważyłam 48 kg :/

Cześć Dziewczyny! Ja też się biorę za siebie :) Przytyłam w ciągu roku 10 kilogramów i czas się z nimi rozstać. Moim słabym punktem są słodycze, ale i na to znalazłam rozwiązanie. Właśnie wcinam czekoladowe ciasto z fasoli bez cukru. I smakuje jak normalne ciasto. Więc jest i dla mnie nadzieja. Pozdrawiam serdecznie :) Będę zaglądać P.S. Właśnie wyrzuciłam pół szafy ubrań - za małych ;)

mam to samo.. Zwłaszcza jak facet mi powiedział że się "delikatnie zaokragliłam" i jakieś zbliżenia to tylko przy zgaszonym świetle..

lawendowa- witaj! :) Ja również mam słabość do słodkości ;) Co do tych ubrań to nie powinnaś ich wyrzucać...niedługo w nie wskoczysz ponownie :D

bylam tak uzależniona od słodyczy jak mało kto,. przysięgam.. ale po tym co mi powiedział moj chłopak to z nich zrezygnowałam i nie kuszą mnie ostatnio wcale, wiadomo zjem coś czasem ale to bardzo rzadko, raz na tydzień.. na szczescie:) na fast fooda pozwalam sobie tylko raz w tygodniu i nie jem po 18, czasem po 17,chyba ze pomarańczkę albo jogurt

kropelka mi tez tak mówi, bo nieskromnie powiem,że buzie mam w miarę, ale brzuch i niżej i niżej to do wymiany.. płakać mi się chce jak przymierzam ubrania oznaczone literą L:(

ide na II stopnia, chciałabym uzupełniać na resocjalizacji, ale wyjdzie wszystko w praniu, jestem w trakcie pisania pracy licenc. :) a w srode jade własnie do wawy do faceta :)

nie płacz, damy radę :) Nie chciałabym,żeby topic upadł, ale tak też może być :) Najczęściej przez 3 dni ludzie zaglądają dość często a później coraz mniej i topic umiera śmiercią naturalną :) Zaglądajcie dziewczyny i piszcie o swoich postępach! :) Ja stanę na wagę w sobotę rano! :)

Kropelka - odświeżenie garderoby dobrze na mnie podziała. Takie 'oczyszczenie'. Rok temu kupiłam sobie spodnie w rozmiarze 36 i zamiast schudnąć do tego rozmiaru, przytyło się do 40/42. Mało miejsca w szafie, trochę powietrza się przyda. No ale co ładniejsze - zostawiłam :) Kiedyś zaczęłam Dukana, ale dla mnie był wyniszczający. Od listopada byłam na 1000 kcal i 5 posiłków dziennie (bez smażenia, chude mięso i warzywa, makaronu i chleba w ogóle nie jem, więc to nie problem dla mnie) i schudłam wtedy 5 kilogramów (oczywiście dodałam jeszcze trochę ruchu: twister, skakanka i steper). Ale była przeprowadzka, a potem święta u rodziców i się znowu rozpuściłam. Najważniejsza jest motywacja, silna wola i podejście "uda mi się". Powtarzać trzeba w głowie i się udaje :) Więc do dzieła. UDA NAM SIĘ :)

lawendowa- ja ostatnio z dietą zaczynałam dość często. W sumie jaka to dieta skoro przez 3 dni jadłam mało a przez kolejne 5 zjadałam dosłownie wszystko co nie ucieka.

Mój lubi moje krągłości. Nie przeszkadzają mu. A nawet jeśli by coś tam brzdąkał pod nosem to i tak to wszystko siedzi w mojej głowie i w niej musiałabym sobie poukładać, żeby ruszyć z tym balastem. Jedyne nad czym ubolewa to mój biust : Ty się nie odchudzaj, bo biust ci się zmniejszy :)

Kropelka - nie ma sensu się głodzić. Podstawa to 5 małych posiłków, żeby nie chodzić głodną. Mam wskazówki od przyjaciółki, która z 60 kilo spadła do 48. Zawsze powtarza: 5 małych posiłków i dużo ruchu, dużo aerobów.

mój chłopak ostro się wziął za odchudzanie. Wcześniej gubił 5-7 kilo i wracał do starej wagi. Generalnie jego odchudzanie nie trwało dłużej niż 1-2 tygodnie. Teraz nie dość,że ćwiczy to jego dietowanie trwa już ponad miesiąc i zgubił 10 kg :D Ostatnio zaproponowałam,że jak zrobi się ciepło to pójdziemy na nasze ulubione lody, w odpowiedzi usłyszałam: 'chyba żartujesz, nie mam zamiaru przerywać diety i zjadać jakieś puste kalorie! ' :D