Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropla na szkle

Dla osób które chcą przejść metamorfozę! Nie tylko dieta :)

Polecane posty

Gość mała 30
Hej dziewczynki :-)..ja również składam Wam wesołych świąt przede wszystkim niskokalorycznych ;-)..ja upiekłam aż trzy ciasta ale w ogóle nie mam na nie ochoty :-) oby mi tak zostało..za to kuszą mnie sałatki z majonezem i pieczone mięska...

ja tak sobie myślę, że człowiek był głupi, że przytył...naprawdę, bo przecież te wszystkie potrawy nie są warte naszego wyglądu...

Gość mała 30
Hej dziewczynki :-) jak tam po świętach ? Ja muszę przyznać że sobie trochę pozwoliłam...ale od wczoraj znów dieta i ćwiczenia!

Nie jest łatwo zmienić nawyki, trudno trzymać się postanowienia. Na razie nie mam żadnych słodyczy w domu. Mam nadzieje, że wieczorem w chwili kryzysu nie polecę do sklepu po wafelka!! Oj ja też dziś zamierzam ostro ćwiczyć ;) jutro będę się ważyć, to może wypocę trochę tłuszczyku. Generalnie coś przeforsowałam, boli mnie mięsień za kolanem - naciągnęłam go. I teraz mam dylemat rozciągać go, czy ćwiczyć na inne partie ciała :o

Gość mała 30
Hej dziewczynki :-)! Gdzie się wszystkie podziałyście ?? U mnie jakoś tak waga stoi w miejscu..ale najważniejsze że nie rośnie ;-)...

Gość mała 30
Topik umarł.. :-( ??

ja nei pojawialam się na topicku,bo po swiętach zaprzestałam odchudzania. Teraz na nowo będę walczyła z kilogramami. Słońce świeci i juz niedługo trzeba będzie założyć krótkie spodenki

Gość Alicja Serafinowicz
Pamiętajcie, że odchudzanie to przede wszystkim dieta i wysiłek fizyczny. Codzienny trening jest bardzo ważny i pomoże Ci zbliżyć się do wymarzonej wagi. Na stronie elavia.pl możesz znaleźć liczne propozycje ćwiczeń i sportów. Jeśli natomiast chodzi o dietę to w doborze jej może Ci pomóc dietetyk, na podanej przeze mnie stronie wydzielona jest specjalna strefa, w której możesz zadać pytanie ekspertowi. Pozdrawiam, Alicja eRzecznik marki Elavia 4321 Slim