Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropla na szkle

Dla osób które chcą przejść metamorfozę! Nie tylko dieta :)

Polecane posty

julka witam, widzę że zaczynasz z takim samym wzrostem i podobną wagą :) fajnie, że ktoś taki się znalazł i ma podobne cele...ja już ważę te 48 kg i ci powiem, że wygląda się wtedy rewelacyjnie, zwłaszcza jak się ćwiczy, bo mięśnie ładnie widać :) dobrze też że ie stosujesz jakiejś głodówki, bo kiedyś trzeba zacząć jeść, a wtedy jojo by było na 100%

Juz po cwiczonkach, od razu lepiej mi- zwaze sie jutro rano i podam dokladna wage, oby bylo mniej od 57 kg. Boginka, wlasnie jak waze 48 kg to wygladam super, tylko zawsze tego nie moge utrzymac, musze nauczyc sie jesc zdrowo.

Gość Agatka Wisienka
Witajcie, byłam na zakupach i co??? przeszłam całe centrum handlowe i nie znalazłam nawet jednej łososiowej marynarki |( i kupiłam tylko kilka szmatek ... po tygodniu 2,,5 kg mniej :) świąt się nie obawiam :) bo zaraz po świętach zaczynam intensywnie ćwiczyć zumbe dwa razy w tyg i wczoraj zakupiliśmy z moim narzeczonym pas do ćwiczeń i ciekawa jestem efektów :) podobno po miesiącu już widać naprawde duże efekty :) pozdrawiam i lecę do pracy

Hej, zaktualizowalam stopke, dzis po zwazeniu mam dokladnie 55,5 kg wiec do dziela, musze schudnac 7-8 kg do celu.

julka, gratulacje!! ja dzisiaj idę sobie zapasy dietetycznego jedzenia zrobić, a potem ćwiczenia i nauka :) już się cieszę na święta z rodzinką bo nie ma nic piękniejszego... PRZEŻYWAJMY ŚWIĘTA A NIE JE PRZEŻUWAJMY

Gość mała 30
Hej dziewczyny! Od początku śledzę Wasze poczynania i czas się przyłączyć, mogę :-)? Ja odchudzam się przeszło miesiąc i wczoraj na wadze była szóstka z przodu :-)! Zaczęłam z wagą 75kg więc całkiem fajnie mi idzie..brzucha prawie już nie mam..zamierzam chudnac tak do 63kg bo później to wyglądam koszmarnie no i najgorsze jest to że z biustu 75E zrobi się pewnie najwyżej miseczka C..

Gość Agatka Wisienka
Witam mała 30 Ja podobnie jak Ty zaczęłam z wagą 75 w listopadzie i jak pisałam wcześniej trochę ograniczyłam się z jedzeniem ale tylko trochę i spadło 4 kg i teraz 67,9 więc postęp jest :) a ile masz wzrostu??? u mnie raptem 168cm dziś wytrwale na diecie teraz na kolację zjadłam sałatę i mięso gotowane i mam wrażenie że jestem tak najedzona że pęknę :) mam nadzieje do świąt zrzucić jeszcze 2 kg w końcu w święta zaręczyny i chcę ładnie wyglądać :))) pozdrawiam

witam mała 30...ja tam się z mniejszego biustu cieszę :) dziś zjedzone 580 kalorii a przede mną noc nauki :) jutro cały dzień na uczelni, ale nie narzekam, bo przynajmniej będę w ciągłym biegu jak to na studiach :)

Gość Agatka Wisienka
boginka25 ja też jak chodziłam na studia to sie o jedzeniu nie myslalo pamietam te fajne czasy :) teraz jest troszke gorzej ;/ bo w pracy niby nie jadałam duzo ale wracałąm i wieczorem nadrabiałam i to mnie zgubiło

Gość mała 30
Agatko wisienko imienniczko ;-) więc u mnie wzrost to uwaga...- 160 :-D ! I może to dla kogoś dziwne że dla mnie przy takim wzroście 63kg jest ok ale ja wiem że wtedy wyglądam lepiej niż np przy wadze 53kg..źle się czuje taka koścista..i źle wspominam okres gdy byłam taka szczupła a raczej sucha bo byłam wtedy chora..mam taką budowę że tych moich kilogramów nie widać wcale na szczęście..

Gość mała 30
Boginko ja zawsze miałam kompleksy z powodu małego biustu więc teraz gdy ważyłam 75kg on cieszył mnie najbardziej..no ale coś za coś..a nawiązując do tematu topiku to u mnie metamorfoza pełną gębą :-)! Co drugi dzień maseczka na twarz, pillingi na ciało między innymi z kawą i cynamonem masaże bańkami chińskimi, zawsze zadbane paznokcie bo to moja pasja :-)..co tam jeszcze..odżywka na włosy, balsam ujedrniajacy, serum do biustu no i zamówiłam dziś nowe kremy i inne kosmetyki więc jutro dzień piękności bo dostanę przesyłkę :-) zrobię sobie spa w domu...

Gość Agatka Wisienka
mała 30 czy mogę sie do Ciebie wprosić??? ;) dobranoc dziewczynki słodkich snów

Gość mała 30
Jasne Agatko wisienko :-) wpadaj ! Boginko więc zamówiłam kremy na dzień, na noc, pod oczy żele pod prysznic i do kąpieli, maseczka do twarzy z białą herbata ,balsam ujedrniajacy, serum do biustu, żel do mycia twarzy i tonik no a z kolorowych to tusz i szminke taką naturalną..zaszalałam ;-)..kosmetyki różnych firm, nie podaje bo się reklama zrobi :-)..miłej nocki dziewczynki :-*

Gość mała 30
Przepraszam za błąd :-)..kropelko na szkle poprzednio odpowiadałam bogince i tak z rozmachu poszłooo..wybacz :-)

Gość Agatka Wisienka
Miałam isc na Zumbę ale wyszłam za późno z pracy i nici z tego :( dlatego dziś polecę na solarium bo muszę troszkę koloru nabrać... a Zumba jutro :) właśnie zjadłam sałatkę z sałaty pomidora i szyneczki.

Gość mała 30
No ja już po moim spa..teraz leże i pachnę :-D..przed jeździłam na rowerku 40minut i zrobiłam 30 brzuszków..wypiłam duużo wody ale niestety też zjadłam więcej niż planowałam :-(.. Agatko Wisienko też myślałam dziś o solarium :-)..jestem biała jak córka młynarza :-)

Gość Agatka Wisienka
hmmmm

Gość Agatka Wisienka
Ja się wczoraj troszku przypiekłam tu i ówdzie :) A dzis w pracy miałam JAJECZKO i troszkę zjadłam więcej niz powinnam na szczęście to były tlyko jajka i warzywa do tego troszkę sera feta i sera żółtego, natomiast zjadłam maleńki maluteńki kawałeczek mazurka ale tak kusił że poległam... dziś jednak będzie Zumba , teraz pas masujący (yhhh strasznie głośny jest ;/) i trochę obowiązków domowych włącznie ze myciem okna. moja kopenchaska dzis juz nie przypomina kopenhaskiej. ale waga rano pokazała 67,5 tak więc maleńkimi kroczkami idzie w dół :) pozdrawiam

Gość mała 30
Muszę się przyznać..wczoraj ok 22 obżarlam się jak..wstyd..ale dziś się bardzo pilnuje, zjadłam jajecznice na parze na śniadanie, brązowy ryż z gotowanym kurczakiem na obiad, wypiłam szklankę maślanki i teraz zjadłam surówkę i kromke żytniego chleba z plasterkiem chudej wędliny..no i tradycyjnie dużo wody..aha no i dwie kawy, jedyny mój nałóg..i godzinka rowerka :-)..świąt się trochę boję, tyle pokus..

Gość Agatka Wisienka
okienko umyte, pranie zrobione, teraz sie szykuje i lece poćwiczyć, wrócę późno i chyba prosto do łóżeczka wiec już teraz dobrej nocki

Gość mała 30
Dziewczyny mam pytanie..jak u Was z cellulitem ? Stosujecie coś ? Macie w ogóle :-)? Czy wraz z utrata kilogramów to paskudztwo znika ?

ejo...co do celuitu to nie wiem jak u innych dziewczyn, ale ja miałam przed rozpoczęciem diety uda i pośladki tym czymś zapaskudzone, a teraz nie ma po tym śladu...dlatego jeśli utrata wagi jest połączona z ćwiczeniami to zniknie... no i zapomniałam dodać, że nie stosowałam żadnych kremów czy balsamów... dziś zjadłam 580 kalorii...od piątku muszę znowu sto ich dodać, bo wychodzę z diety i co tydzień sto więcej jem, bo nie mam zamiaru zamienić się w zombie anorektyczkę :)

Kurcze ale słabo mi poszedł ten tydzień. Złapałam choróbsko i nie miałam sił na dietę oraz wymyślne dania. Więc zaczynam wszystko od nowa jutro rano! Oj nie dam się! Na początek muszę wyeliminować z diety słodycze, mam do nich słabość. Muszę schudnąć, kiedyś wyglądałam i czułam się dużo lepiej

Gość Agatka Wisienka
hej miałm juz dzis nei pisać ale mam tyle energii po zajęciach że nie wiem co z sobą zrobic. gdyby mój ukochany przyszły mąż nei spał (niestety wstaje do pracy o 1 w nocy) to bym chyba jakos dobrze z nim to spożytkowała :D na Zumbie było bosko :) do tego spacer w jedna i druga stronę. fajnie dziewczynki nie narzekajcie na wymiary ja obecnie mam 102 w biodrach a było przez chwile więcej :/ a w talii 74 kiedyś pamiętam że zawsze trzymałam się w wymiarach 97/98 w biodrach i 72/70 w talii i do tego chce wrócić :) przy takich wymiarach ważyłam 61 kg i było ok naprawde :) niebieska chmurka pozazdrościć wymiarów :) boginka25 tak trzymaj to naprawdę bardzo dobre rozwiązanie chociaż tak malutko jesz nadal że jak ty dajesz rade 580 kalorii to tak niewiele przecież a mała 30 ja mam celulit wszędzie nawet na małym palcu u nogi :)))

Gość mała 30
Hej dziewczyny..u mnie waga stanęła w miejscu więc muszę chyba jeszcze bardziej zacisnąć pasa.. Boginko mam nadzieję że u mnie też zniknie, ja cały czas walczę z nim masujac bańkami chińskimi i stosując balsamy ujedrniające.. Niebieska chmurko głowa do góry :-), Twoje wymiary już są imponujące, zazdroszczę:-).. Agatko Wisienko uśmiałam się z tego że masz celulit nawet na małym palcu u nogi :-D..dziś mam w planach iść pobiegać, sam rowerek już mi nie wystarcza, mam ogromną potrzebę ruchu :-)

Witam kobietki :) Jak tam przygotowania do świąt idą?? U mnie dzisiaj piekę sernik i na święconki siostrę młodszą posyłam :) Dzisiaj zwiększam dawkę kalorii o kolejne 100 więc już mogę 700 kalorii jeść. Mam zamiar ćwiczyć dzisiaj trochę mniej bo chciałabym się bardziej na domowych porządkach skupić. Już teraz życzę wesołych świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :)

boginka25 - wzajemnie :). Oj ja nic nie piekę, bo się nie powstrzymam i zjem porcje za dwóch. Trzeba mieć do pieczenia w czasie diety silną wole a ja jej nie mam jeszcze za bardzo. Oj dziewczyny u mnie taka deszczowa pogoda że nawet wyjść nie ma po co. Wczoraj kupiłam sobie twister - w czasie seriali warto spędzić efektywniej czas! Generalnie wracam do gry, pozwoliłam sobie dziś tylko na jeden grzeszek: 1go pieguska. Oprócz tego same zdrowe jedzenie, więc jestem zadowolona. mała 30 - wymiary może nie najgorsze ale mój brzuch na plaże to się nie nadaje jeszcze. Nigdy nie miałam boczków a teraz mnie dopadły :/. Ale zwalczę je twisterem! :)