Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viva los dj

sprzedam chuste niezuwana tkana z fimy nati

Polecane posty

sprzedam nieużywana chuste tkana firmy NATI, wiecej info pod numerem gg :6982327 lub prosze pisac tu ;) cena 150zł

Jakbyś mogla odpisać bo szukam Natki albo innej na lato najlepiej z bambusem a jeszcze lepiej lnianej rozmiar L w jakimś fajnym słonecznym kolorku. Zależy mi na dodatku tego bambusa lub lnu.

Uuuu to zwykła jest :( też tam kupowałam i taką mam. Szukam z dodatkiem lnu albo bambusa żeby była bardziej przewiewna na lato. Nie sprawdziła Ci się? U nas super w lecie daje radę, ale mąż często nosi młodego agenta a ja z Zochną się męczymy w elastycznej. Teraz planujemy pochodzić trochę po górach i mi się Zocha w elastyku usmaży.

no niestety sie nie przydała, mielismy przykra przygode i teraz synek boi się wszystkich nosidełek, chust itd

A masz jakieś nosidełka? Ale nie womar czy Zaffiro bo tych sportowych nie lubie, chodzilo mi o Mei Tai ? Bo nad tym też myślę, ale to drogaaaa zabawka :D

mam takie zwykłe, jak znajdę zdjęcie na necie, to zrobię i Ci wyśle, jakbys byla zainteresowana, kupilam go za stówke

uu to chyba nie takie jakiego szukam. Takie też mam ale ono mega niewygodne jest wżyna się w ramiona i chodzi sie z tym jak z ciężkim plecakiem :(