Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziundzia 318

Urodziny wczoraj miałam

Polecane posty

Gość Dziundzia 318

A mąż nawet nie złożył mi życzeń.Dzisiaj powiedział że zapomniał. U Was też tak jest?

Gość Dziundzia 318
No i nikt nie napiszę, zawsze u Was tak kolorowo ciekawe?

Gość Dziundzia 318
No właśnie , i dlatego mi smutno

ja miałam przedwczoraj urodziny i też nic nie dostalam.... i rowniez zalozylam temat w tej sprawie... moj co prawda zlozyl mi zyczenia, ale gdyby nie tort w lodowce ,ktorego sama zrobilam to nie jestesm pewna czy nawet zyczenia by mi zlozyl...:(

Gość Dziundzia 318
Rok w rok jest tak samo , jak mu nie przypomnę tydzień przed to nigdy nie pamięta.

ja w takich chwilach zastanawiam się co ja z nim robie.... rozumiem, ze ktos nie ma pamieci do dat, ale jak mu zalezy czy Twojemu czy mojemu to powinien sobie zapisac gdzies, w tel. przypomnienie ustawic... mi jesli na kims zalezy to chce mu sprawiac radosc, obojetnnie czy to mąz ,czy mama, czy dziadek...

Gość Dziundzia 318
Właśnie , mnie też nie chodzi o prezenty tylko ,żeby o mnie myślał i pamiętał.Chciał mi złożyć dzisiaj spóżnione życzenia ,ale powiedziałam że są nieważne bo urodziny miałam wczoraj.

Gość dziewczyno, nie prejmuj się
te typy tak maja. Ni emożesz się smucić, bo tym sama siebie nakręcasz. Poprostu powiedz sobie ze masz gamonia i tyle. Może na drugi rok się poprawi

przypadkiem nie złóż mu życzeń jak będzie mial urodziny . Zobaczysz jak szybko sobie zakoduje kiedy ty obchodzisz.

Gość Dziundzia 318
Nie sądze by się poprawił ,tak jest co roku. Przeważnie mu przypominam ,ale teraz nie zrobiłam tego . Jesteśmy razem ponad 20 lat i jeszcze sie do tego nie przyzwyczaiłam. W innych sprawach jest ok tylko z tą Jego pamięcią jest do bani

no tak, trochę za póżno na naukę. Przynajmniej wiesz co możesz się po nim spodziewać.Ja ci składam spóżnione życzenia. Dzisiaj ma moja siostra urodziny.

Gość Dziundzia 318
Dzięki bardzo:))

mój sobie zakodowal bo jeszcze dawno temu jak pracowaliśmy w jednej firmie to wypłata była 27 - w mój dzień urodzin. Zreszta on sam to mówi że dzięki dniu wypłaty pamięta . Dobre i to,a cóż więcej wymagac od mężczyzn. Tak jak nie maja podzielnej uwagi, tak nie mają pamięci do dat, aż dziwne ze swój dzień pamiętają

Gość mmmmmnjihniujhni
O matko mialam identycznie jak Ty. Tylko ja mam narzeczonego nie meza. Tez nie zloyl zyczen ani nic...;((

Gość Dziundzia 318
Mój czasami o swoich urodzinach nie pamięta,a co mówić o moich lub o dzieci urodzinach,tylko smutno mi że taki jest.