Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lil..ka

Pieprzyk

Polecane posty

Gość Lil..ka

Witam dwa tygodnie temu miałam usuwanego pieprzyka z prawego ramienia ostatnio zauwarzyłam na lewym ramieniu małego czarnego pieprzyka wielkości główki od szpilki i jest tak jakby zbudowany z małych kropeczek czy może to mieć związek z tamtym pieprzykien

Gość luaskaminurew
Nie sądzę :) gdyby pieprzyk miał się odnowić to w tym miejscu, w którym został usunięty. Ale to się chyba rzadko zdarza przy usuwaniu chirurgicznym (o ile w ogóle), co do innych metod usuwania, to czytałam, że zdarzała się odnowa znamienia, ale jak już pisałam w tym samym miejscu

Gość czasami przebarwienia skórne
robią się od nadmiaru słońca i dużej wrażliwości na nie lub połączenia niedpowiednich kosmetyków z nadmiarem słońca. Po prostu ten kolejny pieprzyk też idź przebadać i wtedy będziesz wiedziała na pewno. Mi się porobiło kilka ostatnimi czasy, ale to dlatego, że dostałam alergii po 30-ce i musiałam zmienić kosmetyki, ale skóra i tak jest wrażliwsza niż kiedyś na słońce. Zatrucie powietrza jest coraz większe oraz rozpylane są nad nami chemitraile, które nas trują, uczulają, duszą itp. Niemcy się już zapytali rządu o chemitraile i prowadzone jest u nich śledztwo, a u nas, aby wybrnąć z sytuacji podwyższonego wieku emerytalnego, bo chemitraile mają słabszych prędzej "zabić" , "zniszczyć" , ale Tusk nie powie nic, także musisz pamiętać, że nie tylko kosmetyki same w sobie, nie tylko nadmiar słońca, ale obecnie chemitraile powodują wykwity, plamki i przebarwienia skórne. Powodzenia, bo będziesz miała ich coraz więcej, chyba, ze Ty i ja i inni wyjdziemy na ulice strajkować i rząd zaprzestanie nas zatruwać w celu wyprzedaży pustego kraju z budynkami (bo my poumieramy) np. Niemcom, Rosjanom-putinowskim itd, itp. Chemitraile!!!

Gość Lil..ka
Chirurgicznie . Dodam że pojawił się jak tamten został usunięty .

Gość luaskaminurew
to po prostu zbieg okoliczności. przecież ten, którego usunęłaś też musiał kiedyś się pojawić, a chyba wcześniej żadnego nie usuwałaś? :)

Gość Lil..ka
To był pierwszy jakiego usunęłam .