Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriviec

Sympatia

Polecane posty

Gość kriviec

Cześć Dlaczego kobiety na tym profilu tak się dziwią, że 20 letni facet nie miał dziewczyny.. Piszą, że taki facet jak ja musiał kogoś mieć i z góry zakładają, że kłamie.. Znajomość się urywa i koniec. Dlaczego tak jest?

Gość emolientttt
bo głupie są, ja tam rozmumie, ze nawet jeśli facet przystojny to moze nie spotkał jeszcze kogos odpowiedniego, albo mieśmiały

masz 20 lat nie możesz na miastko isc czy do klubu żeby poznac dziewczyne tylko na sympati? 20 lat to duzo przed Toba:)

Gość Jeccyworestecki
A po co im pieszesz, żeś nigdy dziewczyny nie mial?

skoro pytają o moje poprzednie związki pisze, ze takowych nie było.. wtedy jest wielki krzyk, że taki ktoś jak ja itd i że kłamie i koniec.. denerwuje mnie to, a co do wypadów do klubów to mam złe wspomnienia mój brat został cieżko pobity pod klubem i jakoś nie chce tam chodzić

już niewiem to że wmawiaja mi klamstwo to pierwsza rzecz, a druga jest taka, ze jak nigdy nie mialem stalej partnerki to juz wielki halas no ludzie..

Gość Jeccyworestecki
"skoro pytają o moje poprzednie związki pisze, ze takowych nie było" z takim podejsciem to długo dziewczyny miec nie bedziesz :(

Gość djkshjf
ja tez nigdy nie mialam. a skad jestes ?