Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaea

Mój chłopak mnie ignoruje...?

Polecane posty

Gość Gaea

Hej. Zacznę od tego, że niedługo kończę 13 lat, a mój chłopak 14-prawie. Możliwe, że jestem za młoda na takie strony czy coś takiego. Jednak muszę się poradzić jeszcze kogoś. W dzień w dzień zamartwiam swoje psiapsióły, wchodzę na różne str tego typu. A wiec: Od miesiąca chodzę z chłopakiem, który jest najlepszym przyjacielem mojego brata(niestety). Na początku było fajnie. Zabujałam się po uszy. Ciągle o nim myślę. Pierwszy powód, dla którego uważam, że mnie olewa jest następujący. Otóż, potrafi nie odpisywać mi przez dwa dni. Następnie- co mnie okropnie zabolało, olał mnie na spotkaniu. mieliśmy spotkać się ale, że był zmęczony, bo pomagał ojcu zadzwonił i przeprosił. Po dwóch godzinach napisał czy się spotkamy. odpowiedziałam: nie ma sprawy to za 20 min. Jego nie było 40 min. Po 50 minutach zadzwonił i się zdziwił dlaczego mnie JESZCZE nie ma. Wybaczyłam mu to. Kolejnym powodem była niedziela (wczoraj). Byłam na podwórku, kiedy przyszedł z moim bratem. Patrzyłam na niego jak zwykle ale on nic. Jak wychodził 40 minut później również na niego spojrzałam ale nic się nie zmieniło. Gdy do niego dzwonie, odpowiada krótko, np. dobrze. Od pierwszego września będę z nim jeździła do szkoły. Na razie jesteśmy tylko na tym samym przystanku. Jak przechodzi koło mnie(nie ważne gdzie, chyba, że jest ze swoim kolegą) zachowuje się jakby mnie nie znał. Czy on mnie olewa??????

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
nawet nie czytalem dalej. masz 13lat to sie wez za nauke dziecko.

Gość ftigyu
tak olewa cie. tez zacznij go ignorować ;)

Gość Gaea
Bez przesady. dobrze sie ucze. zresta jak bym sobie nie radziła to by mi pomógł

Gość giggilia
nie wymagaj dużo od 14 latka. Faceci dużoooo wolniej dojrzewają :) chce mieć dziewczynę, ale nie wie jeszcze, jak ją traktować. Wstydzi się przed kolegami pewnie. Za 2, 3 lata zmieni podejście ;D Póki co, tak będzie się zachowywał -jak gówniarz